A Disney+ februári premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek ebben a hónapban a streaming szolgáltatóra. Ezúttal 9 alkotás válik elérhetővé, amelyek között sorozatok, filmek és dokumentumfilmek is találhatóak. Ettől a hónaptól többek közt a The Mandalorian új évadát, Keira Knightley friss krimijét és két U2-tag dokumetumfilmjét is megtekinthetjük.

hirdetés

Március 1-jén debütált A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évada. A Pedro Pascal főszereplésével készült sorozat folytatásában Din Djarin és a gyermek, Grogu Mandalore-ba utaznak, hogy Din Djarin jóvátegye a sisak levételével elkövetett vétkét. Mindeközben összefutnak régi szövetségesekkel és új ellenségeket szereznek maguknak. A 8 részes új etap szerdánként jelentkezik új epizódokkal.

Szintén 1-jén vált elérhetővé az Abbott Általános Iskola (Abbott Elementary) 10 epizódból álló 2. etapja. A munkahelyi vígjáték egy csapat elkötelezett, lelkes tanár – és egy kissé botfülű igazgató – napjait követi, akik a philadelphiai állami iskolarendszerben próbálnak helytállni. Az előttük tornyosuló nehézségek ellenére elszántan igyekeznek segíteni diákjaiknak, hogy sikeresek legyenek. 3-án került be a kínálatba a Megtalálni Michaelt (Finding Michael) című brit dokumentumfilm. Michael Matthews 1999-ben a legfiatalabb brit lett, aki feljutott az Everest csúcsára. Azonban három órával ezt követően eltűnt, és sose került elő. Több mint húsz évvel később az öccse kap egy fényképet egy holttestről a hegyen, amely Michaelé lehet, így Nepálba utazik.

Március 10-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Chang, a zsákolóművész (Chang Can Dunk). A filmdráma egy bizonytalan tinédzser életét követi, aki fogadást köt saját magára, és megpróbál a csúcsra törni – a szó legszorosabb értelmében – egy egyszeri zsákolóversenyen. Ugyanettől a naptól lesz megtekinthető a Belakoltatva (UnPrisoned) című, vadonatúj vígjátéksorozat. A történet Paige-ről, egy rendetlen, de maximalista párkapcsolati terapeutáról és egyedülálló anyáról szól, akinek élete fenekestül felfordul, amikor az apja kijön a börtönből. A férfi ugyanis a szabadulást követően Paige-hez és annak tinédzser fiához költözik.

Másfél hónappal a magyar mozis premiert követően, 12-én a Disney+-on is elérhetővé válik A sziget szellemei (The Banshees of Inisherin). A dráma története szerint az Írország partjainál lévő távoli szigeten Pádraic teljesen magába zuhan, amikor barátja, Colm hirtelen véget vet életre szóló barátságuknak. Pádraic a nővére és egy problémás fiatal segítségével kész mindent elkövetni, hogy helyrehozza a kapcsolatukat. Folyamatos próbálkozásai azonban megerősítik Colm elhatározását.

Március 17-én debütál a Keira Knightley főszereplésével készült A bostoni fojtogató (Boston Strangler). Az igaz történeten alapuló krimi Loretta McLaughlint követi nyomon. Ő az első újságíró, aki összefüggést talált a bostoni fojtogató gyilkosságai között. Miközben a rejtélyes gyilkos egyre több áldozatot követel, Loretta megpróbálja folytatni a nyomozást kolléganőjével, ám a korszakra jellemző szexizmus miatt nehezen haladnak a nyomozással. Szintén ezen a napon lesz a premierje a Bono & The Edge A Sort of Homecoming Dave Letterman-nel című dokumentumfilmnek, melyben a műsorvezető első dublini látogatását láthatjuk, ahol együtt lóg Bonóval és The Edge-dzsel, megismerkedik a várossal, és csatlakozik a két U2-zenészhez egy koncertelőadásra.

29-én érkezik a Disney+-ra az Octavia E. Butler regénye alapján készült Rokonság (Kindred). A 8 részes sci-fi minisorozat középpontjában Dana James, egy fiatal fekete nő és feltörekvő író áll, aki felhagyott a családi kötelezettségekkel teli életével, és Los Angelesbe költözött. Mielőtt azonban berendezkedne új otthonában, mintha valaki erőszakkal ide-oda kezdené rángatni őt az időben. Egy tizenkilencedik századi ültetvényen találja magát, amely különös és szoros kapcsolatban áll Danával és a családjával. A múltját és jelenét egy kevert etnikumú románc szövi át, miközben az óra ketyeg.

A Netflix márciusi sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk korábban.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora