Márciusban az előző hónaphoz képest kevesebb, összesen 12 újdonság kerül be a kínálatba, de a nagy streaming szolgáltatók közül, továbbra is a Netflixre érkezik az egyik legtöbb új film. A tavasz első hónapja során többek közt elérhetővé válik a Luther című sorozat folytatásaként szolgáló film, valamint Jennifer Aniston és Adam Sandler újabb közös alkotása is. Az amerikai produkciók mellett koreai, olasz, lengyel, mexikói, német és francia filmek közül is válogathatunk.

Gyagyás gyilkosság 2

Március 1-jén került be a kínálatba egy lengyel könyvadaptáció, a Ma éjjel velem alszol (Tonight You’re Sleeping With Me). Egy szenvedély nélküli házasságban élő újságírónőnek választania kell a tőle eltávolodott, de szerető férje és az életében újra felbukkanó, fiatalabb expasija között. 3-án érkezik a streaming szolgáltatóra a Szerelem első csókra (Love at First Kiss / Eres tú) című romantikus vígjáték. A 16 éves Javier az első csókja alkalmával meglátja a jövőt, és megtudja, hogy ki az élete szerelme. Csupán egy bökkenő van: a lány a legjobb barátjának a barátnője.

hirdetés

8-tól lesz megtekinthető egy német romantikus vígjáték, a Messzeség (Faraway). A film története szerint egy nő házat örököl egy horvátországi szigeten, majd hirtelen ötlettől vezérelve odautazik. Ezzel újra felfedezi az élet örömeit, és új ajtót nyit a szerelemnek. 10-én debütál a Szép napot! (Have a nice day! / Encontro lo que buscaba?). A mexikói vígjátékban egy visszavonult rádiós műsorvezető bolti kisegítőként melózik, hogy elmehessen a volt munkahelye évfordulós bulijára, ahol talán újra találkozhat élete szerelmével.

Március 10-én érkezik a 2010 és 2019 között futott Luther című sorozat folytatásként szolgáló Luther: A lemenő nap (Luther: The Fallen Sun). Az Idris Elba főszereplésével készült bűnügyi thrillerben a zseniális, de kegyvesztett nyomozót nem hagyja nyugodni egy megoldatlan gyilkosság, ezért megszökik a börtönből, hogy levadásszon egy szadista sorozatgyilkost. A film 2 héttel a mozis premiert követően kerül be a Netflix kínálatába, ugyanis február 24-én jelent meg az amerikai mozikban.

16-án debütál az Era Ora (Still Time) című olasz romantikus vígjáték. Az időutazós produkcióban egy folyton rohanó munkamániás másra sem vágyik, mint hogy lassíthasson egy kicsit, amikor néhány óránként egy egész évet ugrik előre az idő. 17-én jön a platformra egy francia thriller, Az árnyak királya (In His Shadow / Le Roi des Ombres). Apjuk halála után a két féltestvér szembekerül egymással egy tragikus következményekkel járó konfliktusban.

Március 17-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Zörej (Noise). A belga thriller története szerint egy férfi beköltözteti családját a gyerekkori otthonába. Ám amikor nyomozni kezd a helyi gyárban történt, az apját is érintő baleset ügyében, sötét családi titkokra derül fény. 23-án válik elérhetővé a Johnny című lengyel bűnügyi dráma. Miután egy bírósági végzés alapján egy hospice-ban kell dolgoznia, egy volt bűnöző barátságot köt egy együttérző pappal, aki megváltoztatja az életét.

24-én kerül be a Netflix kínálatába az Átverés a levegőben (Chor Nikal Ke Bhaga). Az indiai akciófilmben egy légiutas-kísérőnek és barátjának el kell lopnia egy rakás gyémántot, hogy törlesszék régi adósságukat. A terv azonban káoszba fullad, amikor a gépet eltérítik. 31-én debütál egy koreai thriller, a Boksoon kettős élete (Kill Boksoon). Gil a munkája világában elismert bérgyilkos, otthon azonban egy tinédzser lány egyedülálló anyja. A gyilkolás gyerekjáték számára, szülőnek lenni viszont kemény dió.

Szintén 31-én lesz a premierje Jennifer Aniston és Adam Sandler közös alkotásának, a Gyagyás gyilkosság 2-nek (Murder Mystery 2). A 2019-es film folytatásában Nick és Audrey Spitz immár igazi magándetektívek, saját beindításra váró ügynökséggel. Meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa privát szigetén tartandó esküvőjére, amikor azonban a férfit elrabolják, egy nemzetközi nyomozás közepébe csöppennek.

A Netflix márciusi sorozatpremierjeit itt ismertettük.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)