Márciusban az előző hónaphoz képest kevesebb, összesen 12 újdonság kerül be a kínálatba, de a nagy streaming szolgáltatók közül, még így is a Netflixre jön az egyik legtöbb vadonatúj produkció. Többek közt elérhetővé válik a nagysikerű Te legújabb évadának második fele, az Árnyék és csont folytatása és Rob Lowe legújabb sorozata is. Jövő hónaptól spanyol, koreai és olasz alkotások közül is válogathatunk, de akár a Netflix első görög szériáját is megtekinthetjük majd.

hirdetés

Március 1-jén válik elérhetővé A sínek másik oldalán (Wrong Side of the Tracks / Entrevías) 2. évada. A spanyol drámában, amikor a tinédzser unokája a környéket kisajátító drogdílerek áldozatául esik, a helyzetet megelégelő háborús veterán a saját kezébe veszi a dolgokat. A sorozat új etapja 8 epizódból áll. 2-án érkezik a Csőbe húzva (Framed! A Sicilian Murder Mystery / Incastrati) című olasz vígjáték 2. szezonja. A folytatásban a rendőrség továbbra is keresi a megoldatlan ügy gyilkosát, miközben a két tévészerelő még jobban belekeveredik a nyomozásba.

Szintén 2-án kerül be a kínálatba a Vágyak/Valóság (Sex/Life) 2. évada. A romantikus drámasorozatban Billie a kertvárosi élete és szerető családja mellett továbbra is a régi, szabad énjére, na meg a rosszfiú exére vágyik. Miközben Billie élete tovább bonyolódik, a legjobb barátnőjének, Sasha-nak a magánéletébe is nagyobb betekintést nyerhetünk.

Március 9-én jön a Netflixre a Te (You) 4. szezonjának második felvonása. Az etap február 10-én megjelent első felének végén kiderült, hogy ki az a gyilkos, aki a Joe Goldberg körül lévő, felső tízezer tagjaira vadászik. A folytatásban látható lesz, hogy Joe hogyan reagál erre, valamint egy korábban halottnak nyilvánított karakter is szerepelni fog az évad maradék 5 részében.

10-től lesz megtekinthető egy vadonatúj indiai produkció, A problémamegoldó (Rana Naidu). A 10 részes szériában Rana Naidu bármilyen problémát megold Bollywoodban. Azonban amikor az apját váratlanul kiengedik a börtönből, a férfi épp a saját életének zűrzavarával nem tud megbirkózni. Ugyanezen a napon válik elérhetővé a Dicsőség (The Glory) 2. évada. A koreai thriller sorozatban egy fájdalom és erőszak által uralt gyerekkor után egy nő mozgásba hozza gondosan kieszelt bosszútervét, amit a 2. etap során tovább folytat.

Március 10-én jön az Árnyék és csont (Shadow and Bone) 2. szezonja. A Leigh Bardugo könyvsorozatán alapuló fantasy sorozat 8 epizódból álló folytatásában, Kirigan visszatér és létrehoz egy árnysereget. Alina Sztarkova útnak indul, hogy megkeresse a tűzmadarat és a tenger ostorát, miközben Mallal együtt összegyűjtik az új szövetségeseiket, hogy legyőzzék Kirigant.

17-én érkezik a Netflix első görög szériája, A sziget zenésze (Maestro in Blue). A 9 részes minisorozat története szerint egy zenész egy festői szépségű szigeten készül fesztivált rendezni, ahol nem várt románcba bonyolódik. Emellett mások gondjainak a sűrűjében találja magát. A bűnügyi széria októberben debütált a hazájában. Szintén ekkor lesz a premierje a 2020-as Az égre törő című film alapján készült produkciónak, Az égre törő: A sorozatnak (Sky High: The Series / Hasta el cielo: La serie). A spanyol thrillerben a férje halála után Sole úgy gondolja, hogy úgy gondoskodhat a fiáról a legjobban, ha felcsap bandavezérnek – még ha ezzel a saját apja ellenségévé is válik. Az 1. évad cselekménye 8 epizódból épül fel.

Március 23-tól lesz megtekinthető az Éjjeli ügynök (The Night Agent) című vadonatúj akció-thriller sorozat. Egy vészhelyzeti vonal monitorozása során egy FBI-ügynök egy hívás megválaszolásával olyan halálos összeesküvésbe csöppen, amely egy besúgót érint a Fehér Házban. A 10 részes széria Matthew Quirk azonos című regénye alapján készült. 29-én jön a platformra egy friss ausztrál dramedy, a Jóllét mindenáron (Wellmania), amelyet Brigid Delaney Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness című könyve ihletett. A 8 részes évadban amikor egy egészségügyi probléma átértékelteti a sikeres gasztro íróval a durván bulizós életmódját, beleveti magát az egészséges életmódba – még ha beledöglik is.

30-án debütál a Rob Lowe és fia, John Owen Lowe főszereplésével készült Instabil (Unstable) című vadonatúj vígjátéksorozat. A 6 részből álló etapban egy biotechnológiai zseni a félénk fia segítségével próbál kilábalni a felesége halálát követő depressziójából. A fiú minden erejével azon van, hogy kitörjön az apja árnyékából, és megmentse a családi vállalkozást.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix márciusi filmes újdonságait, valamint a Disney+ és HBO Max következő havi sorozat- és filmpremierjeit is.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)