Februárban az előző hónaphoz képest kevesebb, összesen 18 újdonság kerül be a kínálatba, de a nagy streaming szolgáltatók közül, még így is az Netflixre érkezik az egyik legtöbb vadonatúj produkció. Többek közt elérhetővé válik a nagysikerű Te legújabb évada, érkezik az Outer Banks folytatása és a Forma-1 2022-es szezonjába is betekintést nyerhetünk. Török, koreai, mexikói, francia és lengyel sorozatok közül is válogathatunk.

hirdetés

Február 2-án vált elérhetővé Az én környékemen (On My Block) című széria vadonatúj spinoffja, a Freeridge. A történet szerint négy tinédzser azon ügyködik, hogy megtörjék az átkot, miután egy régi, különös doboz szerencsétlenségét – és sok minden mást – hoz az életükbe. A dramedy 1. évada 8 epizódból áll. 3-án érkezett a népszerű spanyol széria, az Elit indiai változata, Az osztály (Class). A 8 részes bűnügyi thrillerben három, a nyomornegyedből származó diák beiratkozik egy elit delhi magániskolába, ahol a sötét titkok és pletykák végül gyilkossághoz vezetnek.

8-án kerül be a kínálatba A tőzsde királynői (The Exchange) 1. etapja. A kuvaiti drámasorozatban két nő úttörő szerepet vállal az 1980-as évek kíméletlen kuvaiti tőzsdéjén, és beleköpnek a korrupt fiúk levesébe. A produkció valós események alapján készült. 10-én jön a Netflixre a Te (You) 4. szezonjának első felvonása. Joe Goldberg ezúttal Londonba megy, ahol egy Johnathan Moore nevű professzornak adja ki magát. Itt tartózkodása során új emberekkel és egy régi ismerőssel is találkozik, miközben a kiváltságos gazdagok társaságába keveredik. Azonban rejtélyes üzeneteket kap egy gyilkostól, aki a körülötte lévő, felső tízezer tagjaira vadászik.

Február 10-től lesz megtekinthető a Szeretnélek utálni (Love to Hate You) című koreai sorozat 1. évada is. Az ügyvédet, aki utál veszíteni a férfiakkal szemben, és az élvonalbeli színészt, aki nem bízik a nőkben, nem érdekli a szerelem. Egészen addig, amíg rá nem kényszerülnek, hogy randizzanak. 14-én, Valentin-napon válik elérhetővé egy spanyol romantikus vígjátéksorozat, a Megint beléd szerettem (In Love All Over Again / Todas las veces que nos enamoramos). A 8 epizódos 1. etapban Irene és Julio amióta találkoztak, hol egymásba szeretnek, hol szakítanak, aztán pedig újra összejönnek. Vajon boldogok lesznek valaha együtt? A főszereplőket az Elitben Cayetana-t megformáló Georgina Amorós és az EWS – Az új generációban Luka-t alakító Franco Masini játsza.

15-én négy vadonatúj széria is érkezik a Netflixre. Ezen a napon debütál a #NoFilter. A vadonatúj brazil vígjátéksorozatban Marcely a tanulmányait megunva otthagyja a főiskolát, hogy új életcélját kövesse: influenszer akar lenni. Az online élet azonban nehezebb, mint amilyennek látszik. Szintén ekkor lesz a premierje Az első alkalom (Eva Lasting) című kolumbiai produkciónak. Az 1970-es években egy titokzatos tinilány érkezik egy fiúiskolába, a feje tetejére állítva ezzel a szabályokat és a sztereotípiákat. És persze jó néhány szívet.

Február 15-től lesz megtekinthető egy friss olasz történelmi dráma széria is, a Lidia ügyvédnő (The Law According to Lidia Poet / Lidia Poët). A címszereplő gyilkossági ügyekben nyomoz, miközben azért harcol, hogy ügyvéd lehessen. A 6 epizódból álló produkciót az első olasz ügyvédnő igaz története ihlette. Ugyanezen a napon jön a platformra a Vörös rózsa (Red Rose) című brit horror sorozat 8 részes 1. évada is. Egy csapat tini próbál túlélni egy borzalmakkal teli nyarat, miután letöltenek egy appot, amely halálos következményekkel fenyegeti őket, ha nem teljesítik a veszélyes követeléseit.

16-án érkezik Az Upshaw család (The Upshaws) 3. etapja. A folytatásban a família tagjai megtapasztalják az élet hullámvölgyeit, miközben új szerelmek és változások bukkannak fel az életükben. Bernard még mindig a szülői szerepet próbálja elsajátítani, Aaliyah pedig arra törekszik, hogy népszerű legyen az iskolában. 17-én debütál egy lengyel sci-fi, az Egy lány és egy űrhajós (A Girl and An Astronaut / Dziewczyna i kosmonauta). 30 év után újra előkerül egy űrhajós, és nem csak egy régi szerelem lobban ismét lángra, de az érdeklődés is egy vállalat felől. Ugyanis tudni akarják, hogy hogyan kerülte el az öregedést.

Február 17-én kerül be a kínálatba a Rablók című film alapján készült széria, a Rablók: A sorozat (Ganglands / Braqueurs: La série) 2. szezonja is. A francia produkció története szerint egy ügyes tolvaj meg akarja védeni a családját a nagyhatalmú drogbárótól, profi rablóbandájával azonban belekeveredik egy erőszakos, halálos hatalmi harcba. Szintén 17-én válik elérhetővé a Városőrök (Community Squad / Division Palermo). A rendőri erők imidzsének javítására felállított szedett-vedett polgárőregység akaratlanul is életveszélybe kerül, amikor furcsa bűnözőkkel kerülnek szembe. Az argentin bűnügyi vígjátéksorozat 1. évada 8 epizódból áll.

22-én érkezik a Netflixre egy vadonatúj mexikói thriller sorozat, a Triptichon (Tryptich / Triada). A történet Rebeccát, a törvényszéki szakértőt követi nyomon, aki egy gyilkossági ügyben folytatott nyomozás során rájön, hogy az áldozat holtteste pontosan úgy néz ki, mint ő maga. Ezt követően veszélyes útra indul, hogy kiderítse az igazságot a múltjáról. 23-án lesz a premierje az Outer Banks 10 részes 3. etapjának. Ebben folytatódik a Snecik története, a fiatalok ugyanis nem bízhatnak senkiben, miközben Ward és Rafe bosszúra éhezik. Vajon a kincs valaha is elérhető volt a számukra, vagy csak egy csapda volt, hogy végleg megállítsák őket?

Február 24-én egy friss török széria jön a streaming szolgáltatóra. A Who Were We Running From 7 epizódos 1. szezonjában egy rejtélyes múltját rejtegető anya szállodáról szállodára járva, névtelen szökevényként él lányával, és mindenkiben fenyegetést lát. Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető a Formula-1: Hajsza a túlélésért (Formula 1: Drive To Survive) 5. évada. Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket, a pályán és azon kívül egyaránt. A produkció ezúttal a 2022-es szezont mutatja be, ahol Max Verstappen sorozatban második világbajnoki címét szerezte meg.

A Disney+ februári új produkcióit korábban itt ismertettük. Az HBO Max új sorozatait és friss évadait itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban