A Disney+ januári premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek februárban a streaming szolgáltatóra. Az online videótáron ezúttal 8 alkotás válik elérhetővé, amelyből 7 sorozat és csupán egy film. Az amerikai alkotások mellett egy új koreai széria is bekerül a kínálatba, valamint többek közt olyan témákban merülhetünk el, mint a szekták, a házasság, a férfiasság és az ételek.

Fekete Párduc 2

3 hónappal a mozis premiert követően február 1-jén a Disney+-on is elérhetővé válik a Fekete Párduc 2 (Black Panther: Wakanda Forever). A Marvel film története szerint Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és Dora Milaje szeretett T’Challa királyuk halála után harcba szállnak, hogy megvédjék nemzetüket az életükbe beavatkozó világhatalmakkal szemben. Miközben a vakandaiak próbálnak megbékélni azzal, hogy új fejezet kezdődik országuk életében, a hősöknek össze kell állniuk Nakiával és Everett K. Ross-szal, hogy új útra terelhessék a Vakandai Királyságot.

hirdetés

Szintén a hónap első napján kerül be a kínálatba a 2001 és 2005 között 3 évadot megélt A Proud Family folytatása, A Proud család: Kamaszok és panaszok (The Proud Family: Louder and Prouder) 10 epizódból álló 2. évada. Az animációs sorozatban a tizennégy éves Penny Proud és családja mindennapos kalandjait és csetlés-botlásait követhetjük nyomon. Ugyanekkor érkezik a streaming szolgáltatóra a Chefs vs. Wild. A 7 részes vadonatúj reality minden epizódjában két neves séf a vadonban találja magát, ahol a túlélés mellett alapanyagot kell gyűjteniük egy ételhez, amivel lenyűgözhetik a zsűrit. A produkció szeptemberben debütált a Hulun.

Február 9-től lesz megtekinthető az Ellopott fiatalság: Egy szekta karmaiban (Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence) című dokumentumfilm-sorozat. A Sarah Lawrence College egykori diákjai 2010-ben Larry Ray befolyása alá kerültek. A produkció a szekta kezdeteitől egészen a közelmúltbeli megszűnéséig mutatja be a történteket interjúkkal, hang- és videófelvételekkel. 15-én válik elérhetővé egy új dokumentumfilm-sorozat, a Halál a kampuszban (Death in Dorms). A szériában 6 epizód alatt 6 olyan egyetemista lány történetét mutatják be, akiknek az életük a felsőoktatási intézményben töltött idejük alatt, túl korán ért véget. A produkciónak január 5-én volt a premierje a Hulun.

22-én, dupla epizóddal debütál a Fleishman bajban van (Fleishman Is In Trouble). A friss dráma ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. A nemrég elvált, 41 éves Toby Fleishman hatalmas sikerrel merül el az online társkeresés világában. Ám az első, szexuális szabadságban fürdőző nyara elején eltűnik a volt felesége, Rachel, és Tobyra marad a 11 éves Hannah és a 9 éves Solly, ráadásul semmit nem tud Rachel hollétéről, vagy hogy tervez-e hazatérni. Végül rájön, hogy addig nem tudja meg, mi történt az exével, amíg szembe nem néz azzal, hogy mi történt a házasságukkal.

Szintén 22-én indul egy új koreai drámasorozat, a Nevezzük szerelemnek (Call It Love). A történet Sim Woojoo-t követi nyomon, akit apja szeretője kirúg a családi házból. Később azonban beleszeret a nő fiába, Dongjingbe, ami rengeteg bonyodalmat okoz. 24-én kerül be a kínálatba A bajkeverő (Bruiser) című drámasorozat 1. szezonja. Miután megverik, a 14 éves Darious a férfiassága határait kutatja a szigorú, de szerető apjával, Malcolmmal és a karizmatikus csavargóval, Porterrel folytatott viharos beszélgetéseken keresztül. Amikor Darious megtudja Porter valódi személyazonosságát, belekeveredik a két férfi közötti konfliktusba, amely szétszakíthatja a családját.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix és az HBO Max februári sorozat- és filmpremierjeit is.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát