A Disney+ decemberi premierjei után ismertetjük, hogy milyen produkciók debütálnak 2023 első hónapja során a streaming szolgáltatón. A Netflixhez és az HBO Maxhoz képest januárban is jóval kevesebb, összesen 9 újdonság válik elérhetővé a platformon, amelyből 3 film, 6 pedig sorozat. Többek közt betekintést nyerhetünk az összeesküvések, a természetfeletti lények és az olimpia világába.

Amszterdam

Január 4-én válik elérhetővé David O. Russell Amszterdam című filmje, amely egy valós történéseken alapuló krimi. A történet szerint három közeli barát az amerikai történelem egyik legmegrázóbb titkos összeesküvésének középpontjában találja magát. A valóságot és a fikciót ügyesen ötvöző produkcióban Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek és Robert De Niro is szerepel. A film október 7-én debütált az amerikai mozikban.

hirdetés

6-án kerül be a kínálatba egy brit dokumentumfilm, a Ha ezek a falak énekelni tudnának (If These Walls Could Sing). A produkcióban Paul McCartney lánya, Mary McCartney kalauzolja végig a nézőket kilenc évtized történelmén, hogy bemutassa azt a kreativitást, ami az Abbey Roadot a világ egyik leghíresebb és legnagyobb múltú stúdiójává tette. A produkció először az amerikai Disney+-on lett megtekinthető december 16-tól. Szintén ekkor érkezik a streaming szolgáltatóra A Betekeredve 2 (Under Wraps 2). Miközben Amy az apja halloweeni tematikájú esküvőjére készül, Gilbert-tel és Marshall-lal együtt rájön, hogy Harold és Rose veszélyben van. Egy gonosz múmia ugyanis váratlanul felébredt, és bosszúra szomjazik. A fantasy filmet hazánkban először a Disney Channelen mutatták be október 30-án.

9-től lesz megtekinthető A koalaember (Koala Man) című animációs sorozat 8 részes 1. évada. A széria középpontjában egy apuka és az ő címadó titkos személyisége áll, akinek egyetlen szuperképessége a szabályok betartása és a városi piti bűnök felszámolása iránti szenvedélye. 11-én válik elérhetővé egy vadonatúj krimisorozat, az Isten hozott a Chippendalesben (Welcome to Chippendales). A szerteágazó valós bűnügyi miniszéria egy indiai bevándorló botrányos történetét meséli el, aki valószínűtlen módon a világ legnagyobb férfisztriptíz-birodalmát hozta létre. A 7 részes produkció november 22-én debütált a Hulun.

Január 11-én lesz a premierje a Disney+ első Puerto Ricó-i sorozatának, a Gina Yei-nek (Gina Yei: Con Todo El Corazón Y Más). A 24 epizódból álló 1. etapban Gina ösztöndíjat nyer egy művészeti iskolába. A legnagyobb álma, hogy dalokat komponáljon nagy művészeknek, és mindenki megismerje az ötleteit és az érzéseit. Ám az iskolában a dolgok sokkal bonyolultabbnak tűnnek, mint amire számított. Ugyanezen a napon indul a Hullámok hátán (Chasing Waves) című dokumentumfilm-sorozat. A szörf tokiói olimpiai debütálását követően a széria azokra az emberekre és tájakra irányítja a figyelmet, akik és amelyek meghatározzák Japán helyét a globális szörfkultúrában. A 8 részes produkció multikulturális sportolók életét követi nyomon.

18-án válik elérhetővé egy felnőtteknek szóló animációs sorozat, A kis démon (Little Demon) 10 epizódos 1. szezonja. Tizenhárom évvel azután, hogy teherbe ejtette a Sátán, a nemtörődöm édesanya és az Antikrisztus lánya megpróbálnak hétköznapi életet élni Delaware-ben, amikor feltűnik a Sátán, és felügyeletet óhajt gyakorolni a lánya lelke felett. A széria augusztus végén debütált az amerikai FXX-en.

25-én kerül be a kínálatba A rendkívüli (Extraordinary) című brit vígjátéksorozat. A 8 részből álló vadonatúj szériában 18 éves kora felett mindenki szupererőt kap, kivéve a 25 éves Jen, aki emiatt kívülállónak érzi magát. A lakótársai, Carrie, Kash és egy titokzatos kóbor macska nem hagyják őt önsajnálatba süllyedni. Egy nagy és zavaros világban sodródva, és mindössze némi reménnyel és óriási kétségbeeséssel felvértezve Jen nekivág, hogy megtalálja a lehetséges szuperképességét. De közben talán rájön, hogy mekkora örömöt adhat simán csak okésnak lenni.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix és az HBO Max januári sorozat- és filmpremierjeit is.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi