A Disney+ novemberi premierjei után ismertetjük, hogy milyen produkciók debütálnak az év utolsó hónapja során a streaming szolgáltatón. Decemberben összesen 7 újdonság válik elérhetővé a platformon, amelyből 5 film, 2 pedig sorozat. Többek közt betekintést nyerhetünk a párkapcsolatok, a gyilkosságok és a világkörüli turnék világába, valamint két karácsonyi produkcióval is lehet hangolódni az ünnepekre.

Ecc, pecc, ki lehetsz?

December 2-án válik elérhetővé egy spanyol sorozat, Az egyetlen esélyünk (La última) 1. évada. Az 5 részes történet Candela és Diego kapcsolatának hullámvölgyeiről szól, miközben nyomon követhetjük őket a szerelem, a barátság és a világban való boldogulásukért folytatott küzdelem útján. A főszerepeket az Elit egykori színésze, Miguel Bernardeau (Guzmán) és Spanyolország egyik híres énekesnője, Aitana alakítják.

hirdetés

Szintén ekkor kerül be a kínálatba az Egy ropi naplója: Rodrick a király (Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules). Az animációs film Jeff Kinney népszerű könyvsorozatának második részén alapul, melyben folytatódnak a szorongó felsős, Greg Heffley vad kalandjai, ezúttal a bátyjához, Rodrick-hoz fűződő bonyolult viszonyát bemutatva. Ugyanezen a napon debütál a Pentatonix nevű a capella együttes különkiadása, a Pentatonix: Ünnepek a világ körül (Pentatonix: Around The World For The Holidays). A tagok nehezen találnak ihletet az ünnepi albumukhoz, de egy kis Disney-varázslat segítségével hamarosan egy pörgős világkörüli útra indulunk, ahol felfedezzük az ünnepi hagyományokat és a rajongóktól származó inspirációt a világ minden tájáról.

December 9-től lesz megtekinthető az Éjszaka a műzeumben: Kahmunrah visszatér (Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again). A nagysikerű filmsorozat alapján készült aminációs filmben Nick Daley nyári éjjeliőr munkája közben kiszabadul a bosszúszomjas uralkodó, Kahmunrah, hogy kinyissa az egyiptomi alvilág kapuját, és felszabadítsa a holtak hadseregét. Ugyanezen a napon érkezik a streaming szolgáltatóra a Green család a nagyvárosban: Karácsonyi apróságok (Shortsmas with Big City Greens). A Green család a nagyvárosban című sorozat alapján készült animációs filmben Bill és Remy egy hatalmas karácsonyi fényjátékon dolgozik, miközben Cricket és Tilly megosztják kedvenc ünnepi rövidfilmjeiket.

14-én, 2 és fél hónappal a mozis premier után a Disney+-on is elérhetővé válik az Ecc, pecc, ki lehetsz? (See How They Run). A krimivígjáték története szerint az ötvenes években járunk, amikor egy nagysikerű darab filmváltozatának tervezése leáll, miután a stáb egy kulcsfontosságú tagját meggyilkolják. Amikor az életunt Stoppard nyomozó és lelkes újonc segédje, Stalker közrendőr elvállalják az ügyet, egy rejtélyes krimiben találják magukat a színházvilág kulisszái között. Ahogy halad a nyomozás a titkos gyilkosság ügyében, úgy ébrednek rá egyre inkább, hogy saját magukat sodorják veszélybe. A produkció főszereplőit Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody és Ruth Wilson alakítják.

December 14-én dupla epizóddal indul egy akció-kalandsorozat is, A nemzet aranya: a történelem peremén (National Treasure: Edge of History). Jess Valenzuela élete a feje tetejére áll, amikor egy rejtélyes idegentől egy évszázados kincshez vezető nyomot kap, amely kapcsolatban állhat régen elhunyt apjával. Jessnek remek érzéke van a rejtvények megoldásához, és próbára kell tennie a képességeit, amikor barátaival együtt egy sor, amerikai műtárgyakba és nevezetességekbe rejtett nyomot követnek. De vajon Jess túljárhat egy feketepiaci régiségkereskedő eszén a történelem legnagyobb elveszett kincsének megtalálásáért folytatott versenyben, és felfedezheti az igazságot családja múltjáról?

Hamarosan bemutatjuk a Netflix és az HBO Max decemberi sorozat- és filmpremierjeit is.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor