A Disney+ októberi premierjei után ismertetjük, hogy milyen produkciók debütálnak ebben a hónapban a streaming szolgáltatón. A Netflixhez és az HBO Maxhoz képest most is jóval kevesebb, összesen 13 tartalom válik elérhetővé a Disney+-on, amelyek közül 3 film, 10 pedig sorozat. Többek közt betekintést nyerhetünk a gyilkosságok, a sportok és a párkapcsolatok világába, valamint egy karácsonyi produkcióval is lehet hangolódni az ünnepekre.

A páciens

November 2-án vált elérhetővé a Reboot című vígjáték teljes 1. évada. A sorozat története szerint a Hulu újraindít egy 2000-es évek eleji családi szituációs komédiát, ezzel újra összehozva a diszfunkcionális szereplőgárdát. Napjaink gyorsan változó világában kell megbirkózniuk a megoldatlan problémáikkal. A 8 részes széria szeptember végén debütált az amerikai Hulun. 9-én három produkció érkezett a platformra. Ekkor került be a kínálatba a Példaképünk, Beckham (Save Our Squad with David Beckham). A vadonatúj sorozatban David Beckham visszatér Kelet-Londonba, és összefog a Westward Boys nevű, 14 éven aluliakból álló focicsapattal, akiknek nagy szükségük van a segítségre. A széria 4 epizódból áll.

hirdetés

Szintén ettől a naptól lett megtekinthető egy 3 részes, új minisorozat, A Waltham-gyilkosságok (The Murders Before the Marathon). Ha a rendőrség megoldotta volna a Massachusetts állambeli Walthamban elkövetett hármas emberölési ügyet, megakadályozták volna vele a bostoni maratonon elkövetett robbantást? A dokumentumfilm-sorozat Susan Zalkindot követi nyomon, aki megpróbálja kideríteni az igazságot. Szintén ezen a napon debütált a népszerű animáció, a Zootropolis sorozat változata, a Zootropolis+ (Zootopia+). A 6 részes széria mélyebbre merül az Oscar-díjas játékfilm szereplőinek életében. Jobban megismerhetjük Fru Frut, Karmanagyot és Villámot is.

November 11-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Fire of Love című dokumentumfilm. A rettenthetetlen tudósok és szerelmesek, Katia és Maurice Krafft egy vulkánrobbanásban haltak meg, miközben éppen azt csinálták, ami összehozta őket: megfejtették a vulkánok rejtélyeit a valaha volt legrobbanékonyabb felvételek rögzítésével. 16-án válik elérhetővé egy friss dokumentumsorozat, a Határtalanul Chris Hemsworth-szel (Limitless With Chris Hemsworth). Az ismert színész 6 epizódon keresztül világszínvonalú szakértők, családtagjai és barátai segítségével rendkívüli kihívások sorára vállalkozik, hogy megállítsa az időskori betegségeket, mielőtt azok kialakulnának.

Ugyanezen a napon indul egy vadonatúj vígjátéksorozat, a Télapuk (The Santa Clauses). A Télapú filmek alapján készült szériában Tim Allen ismét Scott Calvin bőrébe bújik. Már harminc éve ő a Télapó, de már nem bírja a munkája tempóját, és a családjával sem tud elég időt együtt tölteni. Miután megtudja, hogy valamilyen úton-módon nyugdíjba is vonulhat, Scott elgondolkozik rajta, hogy nem lesz tovább Télapó és keres magának egy utódot, hogy jobb apa és férj lehessen. A széria hetente jelentkezik új epizóddal.

Szintén 16-án válik elérhetővé a Hazudj! (Tell Me Lies) című drámasorozat. A friss produkció egy pár viharos, de mámorító kapcsolatát követi nyomon, amely 8 év alatt bontakozik ki. Bár kapcsolatuk úgy kezdődik, mint bármelyik tipikus egyetemi románc, hamarosan olyan függőséget okozó kapcsolatba kerülnek, amely nemcsak az ő életüket, hanem a körülöttük élőkét is végérvényesen megváltoztatja. A 10 részes sorozat szeptemberben debütált a Hulun.

November 18-án kerül be a kínálatba egy vadonatúj dokumentumfilm, a Mickey – Egy egér története (Mickey: The Story of a Mouse). Mickey egér történelmünk egyik legmaradandóbb szimbóluma, a film pedig bemutatja a világ egyik legkedveltebb ikonjánák történetét és az évtizedek során végbement változását. Szintén 18-án érkezik a 2007-es Bűbáj című film folytatása, a Bűbáj 2: Kiábrándulva (Disenchanted). A zenés vígjátékban tizenöt évvel a boldogan éltek, míg meg nem haltak után Giselle megkérdőjelezi boldogságát, és közben akaratlanul is felforgatja a való világban és Andalgóciában élők életét. Giselle-nek versenyt kell futnia az idővel, hogy visszafordítsa a bűbájt.

23-án debütál a Los Angeles Lakers-ről szóló dokumentumsorozat, az Örökség: az LA Lakers igaz története (Legacy: The True Story of the LA Lakers). A 10 részes produkció a profi sport egyik legdominánsabb és legikonikusabb kosárcsapatának figyelemre méltó felemelkedését és példátlan sikerét mutatja be. A széria augusztusban debütált Amerikában a Hulun. 30-án indul George Lucas 1988-as Willow című fantasy-kalandfilmjének folytatása. A vadonatúj sorozatban Nelwyn varázsló évekkel azután visszatér, hogy megmentette a csecsemő Elora Danan császárnőt, hogy egy csapat különc hős élére álljon, és egy megrázó mentőakciót vezessen egy képzeletbeli világba. Willow szerepében ismét Warwick Davis látható. A 8 részes széria hetente jelentkezik új epizódokkal.

Szintén ezen a napon válik elérhetővé A páciens (The Patient). A pszichológiai thrillerben Alan Strauss terapeutát fogva tartja páciense, akiről kiderül, hogy sorozatgyilkos. Sam szokatlan terápiás kéréssel fordul Alanhez: tartsa féken gyilkos vágyait. A túlélés érdekében Alannek fel kell tárnia Sam zavart elméjét, és meg kell akadályoznia, hogy a férfi újra gyilkosságot kövessen el. Sam azonban nem hajlandó a kényes témákról beszélni. A főszerepben Steve Carell (A hivatal), Domhnall Gleeson (Időről időre) és Linda Emond (Kutya karácsonyra) látható. A 10 részes minisorozatnak augusztus végén volt a premiere a Hulun.

Az HBO Max sorozatpremierjeit itt, míg a filmes újdonságait itt mutattuk be. A Netflix új szériáit és friss évadait itt gyűjtöttük össze, a streaming szolgáltatóra érkező vadonatúj filmekről pedig itt írtunk.

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei