A Netflix novemberi sorozatpremierjeit követően most bemutatjuk milyen filmek érkeznek ebben a hónapban a streaming szolgáltatóra. A 15 októberi újdonság után most jóval több, 21 egész estés produkció jön a platformra. Többek közt török, svéd, francia és mexikói filmeket is megnézhetünk, valamint a karácsonyra is lehet hangolódni majd.

hirdetés

November 1-jén debültált egy holland akciófilm, Az etikus hacker (The Takeover). A produkció története szerint az etikus hackert egy adatvédelmi botrány leleplezése után gyilkossággal vádolják. Kénytelen menekülni a rendőrség elől, miközben megpróbál az őt zsaroló bűnözők nyomára bukkanni. 4-től nézhető a platformon a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown és Henry Cavill legújabb filmje, az Enola Holmes 2. Enola saját detektívügynökséget indít. A lány elvállalja első hivatalos ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse az eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és természetesen a bátyja, Sherlock segítségére.

Szintén a hónap 4. napján került be a Netflix kínálatába A király lovasa (Elesin Oba: The King’s Horseman) című film is. A nigériai alkotásban miután meghal a király, a lovasának fel kell áldoznia magát, hogy a túlvilágon is szolgálhassa urát. Azonban váratlan zavaró tényezők egy tragédiához vezetnek. 8-án érkezett a streaming szolgáltatóra egy belga karácsonyi film, A Claus család 2 (The Claus Family 2 / De Familie Claus 2). A 2020-as produkció folytatásában a Télapó egyetlen feladata, hogy kézbesítse az ajándékokat. Azonban amikor Jules átveszi a gyeplőt a nagyapjától, különleges kívánságot tartalmazó levelet kap egy kislánytól.

November 10-én válik elérhetővé Lindsay Lohan és a Glee-ből ismert Chord Overstreet közös alkotása, a Karácsonyi románc (Falling for Christmas). A karácsony előtti napokban egy fiatal, elkényeztetett örökösnő síbalesetet szenved. Miután amnéziát diagnosztizálnak nála, egy balszerencsés, jóképű özvegy férfi és lánya gondoskodásában tölti az ünnepet. Szintén ezen a napon érkezik a 2020-ban megjelent Az eltévedt golyó (The Lost Bullet) második része. A francia akcióthrillerben Charras halála után Lino és Julia átveszik a helyét. Miután Lino tisztázta a nevét, már csak egyetlen cél hajtja; bosszút állni a korrupt zsarukon, akik végeztek testvérével és mentorával.

11-én lesz a premiere a Szakítás után (Don’t leave / Kal) című török drámának. Amikor Semih barátnője váratlanul szakít a férfival, a csalódott szerelmes válaszokat keres kapcsolatukról. Hamarosan szembe kell nézzen mindazzal, amiről eddig nem vett tudomást. A főszerepeket Burak Deniz (Az én kis családom) és Dilan Çiçek Deniz (Perzselő szenvedélyek) játsza. Ugyanezen napon jön a platformra a Drága Monica! (Monica O My Darling) is. Az indiai misztikus thrillerben a dörzsölt robotikai szakértő gyilkos összeesküvésbe keveredik, miután egy szenvedélyes viszony váratlan fordulatot vesz. Azonban semmi se az, aminek látszik – még a halál se.

November 16-tól négy produkció is elérhetővé válik a Netflixen. Ekkor érkezik egy mexikói politikai szatíra, a Sokáig éljen Mexikó! (¡Que viva México!). Bányász nagyapja halála után Pancho feleségével és gyerekeivel szülővárosába utazik, ahol eluralkodik a káosz a rokonok között az örökség miatt. Ekkor debütál a Sínen vagyunk (Off Track / Ur spår) című dráma-vígjáték is. A svéd film története szerint egy kétségbeesett pillanatában egy kiégett egyedülálló anya felszívja magát, és nem annyira tökéletes, mint inkább perfekcionista bátyjával részt vesz a Vasa-futáson. Azonban hirtelen titkok derülnek ki és ígéretek születnek.

Szintén 16-án kerül be a streaming szolgáltató kínálatába a Vadászat az elveszett lottószelvények után (Lost Lotteries) is. A thaiföldi vígjátékban öt balszerencsés idegen kénytelen összefogni, hogy visszalopják milliókat érő nyerő lottószelvényeiket egy galád maffiafőnöktől. Ezen a napon érkezik Florence Pugh legújabb produkciója is, A csoda (The Wonder). Egy, a múltja által kísértett nővér 1862-ben Angliából egy távoli ír faluba utazik, hogy kivizsgálja, milyen csoda folytán képes egy kislány evés nélkül életben maradni. A filmdráma Emma Donoghue azonos című regénye alapján készült.

November 17-én egy újabb karácsonyi alkotás jön a Netflixre. A Karácsony veled (Christmas with You) című filmben egy popsztár teljesíti egy rajongója karácsonyi kívánságát, hogy ihletet merítsen az ünnepi slágeréhez. Miközben meglátogatja őt, az igaz szerelmet is megtalálja. A romantikus vígjáték Aimee Garcia és Freddie Prinze Jr. főszereplésével készült. 18-án érkezik Jason Momoa és Marlow Barkley közös filmje, az Álomország (Slumberland). Egy bátor árva kislány egy különc törvényen kívüli oldalán átutazik az álmok országán, hogy megtaláljon egy értékes gyöngyöt, amely teljesítheti a legnagyobb kívánságát. A kislány minden vágya az, hogy újra lássa elhunyt édesapját.

23-tól négy vadonatúj produkció lesz megtekinthető a streaming szolgáltatón. Ezen a napon debütál a Karácsony a farmon (Christmas on Mistletoe Farm) című vígjáték. A brit filmben egy özvegy férfi karácsony táján farmot örököl, de nehezen alkalmazkodik a vidéki élethez. Gyerekei azonban minden követ megmozgatnak, hogy ott maradhassanak örökre. Szintén ekkor válik elérhetővé egy lengyel dráma, A tanári hivatás (Lesson Plan). Miután egy tanár meghal, a legjobb barátja – egy volt zsaru – munkát vállal abban az iskolában, ahol a férfi dolgozott, hogy szembeszálljon azzal a bandával, amelyet felelősnek tart barátja haláláért.

Novmber 23-án kerül be a kínálatba A Mardini nővérek (The Swimmers) című életrajzi dráma. A film Yusra és Sara Mardini történetét meséli el. A két nővér kockázatos utazásra indul a háború sújtotta Szíriából, és úszótehetségük mellett szívvel és lélekkel is hősiesen küzdenek, hogy részt vehessenek a 2016-os riói olimpián. Ugyanezen a napon lesz a premiere egy mexikói produkciónak. A Ki a jó fiú? (Who’s a Good Boy?) középpontjában Chema áll, akinek küldetése van: összejönni Claudiával, a vonzó új lánnyal a suliból, és elveszíteni a szüzességét. Vajon még az érettségi előtt sikerül megvalósítania az álmát?

24-től lesz elérhető egy új romantikus vígjáték, a Noel naplója (The Noel Diary). A produkció egy férfi történetét meséli el, aki karácsonykor hazatér, hogy rendezze elhidegült édesanyja hagyatékát. Amikor a regenyíró kitakarítja gyermekkori otthonát, egy naplóra bukkan, amely titkokat rejthet a saját múltjáról, és egy gyönyörű fiatal nőről, aki saját rejtélyes útját járja.

November 30-án érkezik A nevem Bosszú (My Name is Vendetta) című olasz bűnügyi film. Amikor régi ellenségei megölik feleségét és sógorát, az egykori maffiózó és lánya Milánóba menekül. A városban rajtőzködnek addig, amíg kitervelik a bosszújukat. Szintén ezen a napon debütál A beteg (The Lost Patient / Le patient). A francia drámában egy fiatalember kómába kerül. Amikor felébred nem emlékszik az éjszakára, amikor a családját meggyilkolták, ezért pszichiátere segítségével megpróbálja kibogozni az igazságot.

A Netflix novemberi sorozatpremierjeiről itt írtunk korábban. Az HBO Max új szériáit és friss évadait itt, míg a filmes újdonságait itt mutattuk be.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát