Az októberi premierek után bemutatjuk, hogy milyen sorozatpremierek érkeznek a Netflixre novemberben. Az előző hónaphoz képest most kevesebb, 12 újdonsággal és friss évaddal fog bővülni a platform kínálata. Ebben a hónapban többek közt betekintést nyerhetünk az elit gimnazisták, az uralkodók és egy repülőkatasztrófát túlélők életébe is. Spanyol, koreai, svéd és német produkciók közül is válogathatunk majd.

hirdetés

November első napján vált elérhetővé a Szerelem vagy kötelesség (Young Royals) 2. évada. A svéd sorozat folytatásban a diákok visszatérnek a Hillerska iskolába a téli szünetről. Wilhelm herceg kész bosszút állni az unokatestvérén, aki egy botrányos videót tett róla közzé. 3-án érkezik a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet írójának és producerének, Vanessa Ramos-nak a legújabb alkotása, a Blockbuster. Az utolsó megmaradt Blockbusterben a szorgalmas üzletvezető kemény versenyben és bonyolult érzelmek közepette küzd, hogy a videotéka megmaradjon és a személyzet boldog legyen. A munkahelyi vígjátéksorozat 10 epizódból áll.

4-én kerül be a kínálatba az NBC-től átvett Manifest 4. etapjának első 10 része. A vadonatúj szezonban már közeledik a halál időpontja, és az utasok egyre kétségbeesettebben keresik a túlélés útját. Felbukkan egy titokzatos utas, aki csomagot hoz Cal számára, annak tartalma azonban mindent megváltoztat, amit eddig tudtak a 828-as járatról. Arról egyelőre nincs információ, hogy a friss évad második fele mikor jön a Netflixre. 9-től lesz megtekinthető a II. Erzsébet királynő uralkodásáról szóló sorozat, A korona (The Crown) 5. etapja. A 10 részes új szezon az 1990-es éveket fogja feldolgozni, így többek közt azt is láthatjuk, amikor az uralkodó három gyermekének házassága tönkrement, és egy tűzvész súlyos károkat okozott a windsori kastélyban.

November 10-én indul a Warrior Nun 2. évada. Ebben Ava és a Rend kész harcolni Adriel ellen. Most, hogy az ördög felfedte magát a világ előtt, ahelyett, hogy egyedül lenne, az ég erői leereszkednek a Vatikánba, hogy segítséget nyújtsanak a Rendnek. 16-án érkezik a Karen M. McManus regénye alapján készült sorozat, az Egyikünk hazudik (One of Us is Lying) 2. etapja. Ebben kiderül, hogy az öt középiskolás meddig képes elmenni, hogy megvédjék a titkukat, magukat és egymást. A 8. részes friss szezon októberben érkezett az amerikai Peacockra.

17-én debütál a Dark alkotóinak legújabb horrorsorozata, az 1899. A német produkció története szerint európai migránsok egy csoportja gőzhajón hagyja el Londont, hogy új életet kezdjen New Yorkban. Ám amikor egy másik migránshajóval találkoznak a nyílt tengeren, utazásuk rémálommá válik. A 8 részes, többnyelvű széria főszereplői közt láthatjuk a Trónok harcából ismert Anton Lessert (Qyburn), és az Elit című sorozatban Guzmánt alakító Miguel Bernardeau-t is. Szintén ekkor jön a Halott vagy (Dead to Me) 3. etapja. Christina Applegate és Linda Cardelini közös vígjátéksorozatában a férjét meggyilkoló cserbenhagyásos gázolót kereső forrófejű özvegy összebarátkozik egy különc, de örök optimistával, aki nem az, akinek mutatja magát. A 6 epizódos szezonban kiderül, hogy milyen következményei lesznek Ben autóbalesetének.

18-án érkezik az Elit (Elite) 6. évada. A népszerű spanyol dráma folytatásában kiderül, hogy Samuel életben marad-e, valamint az is látható lesz, hogyan alakul a Las Encinas elitiskola tanulóinak élete. A sorozatból október végén berendelték a 7. etapot. Szintén ezen a napon lesz a premierje egy új koreai bűnügyi drámának, a Somebody-nak. Sum, a szoftverfejlesztő és barátai bűn és gyilkosság hálójába keverednek. Az ügynek köze van a nő társkereső alkalmazásához, a Somebody-hoz, valamint egy titokzatos férfihez, aki körülöttük ólálkodik. A friss széria 8 részből áll.

November 19-én egy újabb koreai alkotás indul a platformon. A királynő védelme alatt (Under The Queen’s Umbrella) története szerint egy temperamentumos királyné megpróbálja ráncba szedni féktelen fiait, hogy az egyikük Joseon következő királya lehessen. Eközben a vetélytársai a trónért versengenek. A 16 epizódos történelmi drámában Kim Hye-soo (Hiénák) alakítja a szilaj uralkodót.

23-án jön a legendás Addams Family egyik tagjáról szóló széria, a Wednesday. A természetfeletti elemekkel megtűzdelt, 8 részből álló sorozat Wednesday Addams diákéveit követi nyomon a Nevermore Akadémián. A lány megpróbálja elsajátítani kialakulóban lévő látnoki képességét, valamint meghiúsítani és megoldani egy rejtélyt, amely a szüleit is érinti. 25-én érkezik a Vér és víz (Blood & Water) 3. évada. A dél-afrikai misztikus drámasorozat folytatásában egy újabb év kezdődik Parkhurstben. Puleng és Fiks egy elveszett szerettük után kutatnak – ám kitartásuk komoly veszélybe sodorhatja őket.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix novemberi filmpremierjeit is, valamint az HBO Max és a Disney+ ebben a hónapban megjelenő újdonságait is.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna