A Netflix novemberi sorozatpremierjei után bemutatjuk, hogy milyen szériák érkeznek ebben a hónapban az HBO Maxra. Októberhez képest most kevesebb, 10 újdonság válik elérhetővé. Novemberben ugyanis 5 friss etappal és 5 vadonatúj sorozattal bővül a platform kínálata. Többek közt betekintést nyerhetünk a divat, a western és a természetfeletti képességek világába, miközben televíziós sorozatok, animációk és realityk közül is válogathatunk.

hirdetés

November 1-jén indult az Odaát vadonatúj előzménysorozata, a Winchesterék (The Winchesters). A 13 részes produkció első 3 epizódja már aznap elérhetővé vált a platformon, 15-től pedig hetente jelentkezik új részekkel. Mielőtt Sam és Dean megszületett volna, ott voltak a szüleik, John és Mary. A Dean által elmesélt történetből kiderül, hogyan találkozott John Winchester és Mary Campbell, és hogyan mentették meg a saját szerelmüket és az egész világot. A széria október 11-én indult a The CW-n.

2-án került be a kínálatba az Álmok királysága (Kingdom of Dreams) című dokumentumsorozat. A 4 részből álló produkció bemutatja a szépség, a csillogás, a hatalom és a pénz csábító birodalmát, amelyet rendkívüli karakterek formálnak. A két főszereplő Bernard Arnault és Francois Pinault, két könyörtelen, ambiciózus francia bomlasztó.

November 3-án három újdonság érkezik a platformra. Ekkor lesz a premiere a Helyetted is szeretem (I Love That For You) című vadonatúj vígjátéksorozatnak. A 8 részből álló történet középpontjában Joanna Gold áll, aki gyerekkorában túlélte a rákot, és most arról álmodozik, hogy műsorvezető lesz egy teleshop-csatornán. Ám amikor egy apró füllentésből hatalmas bonyodalom támad, rájön, hogy az áloméletet nem adják ingyen. A széria áprilisban debütált az amerikai Showtime-on.

Szintén ezen a napon érkezik a Harley Qiunn teljes 3. évada. A DC képregényeken alapuló animációs sorozat 10 epizódos etapja magyar szinkronnal és felirattal is elérhető lesz. 3-án jön a divattal foglalkozó reality, a Hype 2. szezonja is. A Hype-ban 10 streetwear-szakember vállalja a kihívást, hogy 8 epizódon keresztül bebizonyítsák: képesek eladni magukat és megtervezni a kívánt termékeket.

10-én is három produkció válik elérhetővé a streaming szolgáltatón. Ekkor lesz a premiere Emily Blunt, Chaske Spencer, Ciaran Hinds, Stephen Rea és Toby Jones közös alkotásának. Az Angol (The English) története szerint 1890-ben egy nő nyugatra érkezik, hogy bosszút álljon azon a férfin, akit fia halálának felelősének tart. Itt találkozik egy indián felderítővel, akivel nem várt szövetséget köt. A western minisorozat 6 részből áll.

Szintén ezen a napon indul a Legendary – A vogue csillagai (Legendary) 3. évada is. A realityben az underground bálkultúrából merítő vogue-csapatoknak hihetetlen bálokon kell versenyezniük, és őrjítő kreációkat kell bemutatniuk. Ugyanekkor lesz a premiere Selena + Séf (Selena + Chef) című gasztro-sorozat 4. szezonjának. A főzőműsorban Selena Gomez fantasztikus ételeket készít otthonában, miközben mindig más és más séfek csatlakoznak hozzá.

16-án kerül be az HBO Max kínálatába az FLCL című anime sorozat. Rejtélyes dolgok kezdenek történni, amikor a 12 éves Naota találkozik egy furcsa nővel, aki Vespán utazik és egy nagy gitárral hadonászik. 24-én indul a nagysikerű párkereső reality, a F-Boy Island – Kamuarcok szigete 2. évada. Három nő egy trópusi szigetre költözik, ahol 24 férfi csatlakozik hozzájuk. 12 „NiceGuy”, akik a szerelmet keresik, és 12 „FBoy”, akik a pénzért versenyeznek.

A Netflix novemberi sorozatpremierjeiről itt írtunk korábban.

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei