A Netflix októberi sorozatpremierjei után bemutatjuk, hogy milyen szériák érkeznek ebben a hónapban az HBO Maxra. Szeptemberhez hasonlóan most is 12 újdonság válik elérhetővé. Októberben 11 friss etappal és 1 vadonatúj sorozattal bővül a platform kínálata. Többek közt betekintést nyerhetünk a zombik, a szuperhősök és a bűnözés világába. Német, amerikai és spanyol produkciók közül is válogathatunk majd.

hirdetés

Október 1-jén 4 premier érkezett az HBO Maxra. Ekkor indult a The Walking Dead 11,. és egyben utolsó évada, melynek első 8 része már aznap elérhetővé vált a platformon. A zombis sorozat 24 részes lezárást kap, azonban nem kell teljesen búcsút inteni a történetnek, ugyanis a Fear The Walking Dead és a The Walking Dead: World Beyond után több más spinoff sorozat is készülni fog. Az utolsó etapnak augusztusban volt a premiere az amerikai AMC-n. A Stargirl 3. évadának első 4 epizódja is ezen a napon került be a kínálatba. A folytatásban a Blue Valley-ben élő hősök és gonosztevők egy gyilkossági rejtélybe keverednek. A 6 részes új etap augusztus végén indult a The CW csatornán.

1-jén indult A takarítónő (The Cleaning Lady) 2. szezonja, mely hetente jelentkezik majd új részekkel. Egy kambodzsai doktor Amerikába érkezik a fia orvosi kezelése miatt. Amikor a rendszer hibázik, a nő a szervezett bűnözés takarítónőjeként kezd dolgozni, ahol az intelligenciáját kell használnia, hogy utat törjön az alvilágban. A vadonatúj évad szeptember közepén indult az amerikai Fox-on. Ugyanezen a napon volt a premiere a platformon Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) 6. évadának is. Az Agymenők előzménysorozata a fiatal Sheldon Coopert és családját követi nyomon. Az új etap szeptemberben debütált a CBS-n.

Október 7-től hetente új epizódokkal válik megtekinthetővé a Kung Fu 3. szezonja. A széria története szerint miután Nicky egy sorsfordító út után visszatérve látja, hogy szülővárosát a bűn és a korrupció uralja, a közösségért latba veti a harcművészeti képességeit. A The CW produkciójának friss évada csupán 2 nappal az amerikai premier után érkezik hazánkba. A Babilon Berlin 4. etapja 9-én indul a streaming szolgáltatón. A német sorozatban a berlini utcákon forrongó maffiózóháború egyre messzebbre viszi a nézőt a német történelem legsötétebb időszakába, 1930-31 szilveszterével kezdődően.

12-én lesz a premierje a Spencer (All American) 5. szezonjának. Az NFL-sztár, Spencer Paysinger élete által ihletett sorozat egy comptoni sportoló történetét meséli el, miután felveszik egy Beverly Hills-i csapatba. A folytatásban többek közt kiderül, hogy mi történik Spencer és Olivia kapcsolatával, és hogyan folytatódik Coop büntető-igazságszolgáltatási karrierje.

Szintén október 12-én indul a széria spinoffja, a Spencer: Hazatérés (All American: Homecoming) a 2. évada. Egy teniszező és egy baseball-játékos a nagy teljesítményű egyetemi sportok kihívásaival küzdenek, miközben megtapasztalják egy tekintélyes egyetem előnyeit és hátrányait. A 6 részes etap október 10-én indult a The CW-n.

15-én válik elérhetővé a Ramy című vígjátéksorozat 3. szezonja. A New Jersey-ben élő Ramy az arab hagyományok, vallási előírások és a hétköznapi élet között próbál egyensúlyt teremteni, miközben rátalál egy muszlim közösségre. A 10 részes vadonatúj évadban Ramy tovább folytatja a spirituális utazását. 18-tól lesz megtekinthető a Beavatási eskü (The Vow Part 2) 2. etapja, melynek részei hetente kerülnek fel a platformra. A bűnügyi dokumentumsorozat a nagy port kavart NXVIM szekta és annak vezetői tárgyalására fókuszál, érdekes adalékot adva a korábbi történetekhez.

Október 28-án lesz a premierje egy képregénysorozaton alapuló vadonatúj spanyol alkotásnak, a Garcia!-nak (¡García!). A mai, társadalmi összeomlás szélén álló Spanyolországban játszódó 6 epizódos széria egy riportert, Antoniát követi nyomon. A nő véletlenül megfejti a több évtizedes rejtélyt egy szuperügynökről, Garciáról, akit az 1950-es években hoztak létre, majd lefagyasztották. Miután Antonia kiolvasztja őt, a férfi teljesen összezavarodik a mai Spanyolország láttán.

31-én indul a 10 Emmy-díjas A Fehér Lótusz (The White Lotus) 2. évada. Az antológiasorozat 7 részes friss etapjában a szereplők Hawaii után Szicíliában próbálnak kikapcsolódni a Fehér Lótuszban. A folytatásban Jennifer Coolidge, F. Murray Abraham, Aubrey Plaza, Theo James és Michael Imperioli is visszatér.

A Netflix októberi sorozatpremierjeiről itt írtunk korábban.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát