A Disney+ szeptemberi premierjei után ismertetjük, hogy milyen produkciók debütálnak ebben a hónapban a streaming szolgáltatón. A Netflixhez és az HBO Maxhoz képest most is jóval kevesebb, összesen 8 tartalom válik elérhetővé a Disney+-on, amelyek közül az egyik egy film, a többi pedig sorozat. Többek közt betekintést nyerhetünk a séfek, a kosárlabdázók és a zombik világába.

hirdetés

Október 3-án vált elérhetővé a The Walking Dead 11., és egyben utolsó évadának 18 része. Ebben látható, hogy Daryl, Maggie és a többi főhős feszült küldetésre indulnak Negannel, hogy szembeszálljanak a titokzatos Kaszásokkal. Érdekesség, hogy a 24 epizódból álló 11. etap első 8 része 1-jén az HBO Maxra is felkerült. 5-én érkezett a platformra A mackó (The Bear) című vígjátéksorozat. A 8 epizódos vadonatúj széria az ételekről, a családról, a megfeszített munka őrületéről szól. Miközben Carmy, a fiatal séf a The Original Beef of Chicagoland étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény konyhai csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válik. A szériának júniusban volt a premiere az amerikai Hulun.

12-én kerül be a kínálatba a Jessica Biel főszereplésével készült Candy: Halál Texasban (Candy). Az 5 részből álló minisorozat középpontjában Candy Montgomery áll, aki egy 80-as évekbeli háziasszony és anya. Mindent az elvárt módon tett az életében– jó férj, két gyerek és szép ház –, azonban amikor megfelelés okozta nyomás egyre magasabbra nő benne, a tettei a szabadságért kiáltanak. Egészen addig, amíg valaki csendre nem inti, halálos végeredménnyel. Ez a produkció is a Hulun debütált, méghozzá idén májusban.

Szintén ettől a naptól válik elérhetővé A nagy dobás (Big Shot) 2. etapja. A produkció története szerint az NCAA-ból kiszorult kosárlabdaedző esélyt kap a megváltásra egy elit magángimnázium edzői posztjával, ahol egy lányokból álló csapatot kell felkészítenie. A 10 epizódos folytatásban a John Stamos által alakított Korn edző és a Westbrook játékosai még keményebben harcolnak.

Október 14-én debütál a Rosaline című romantikus vígjáték. A film története Shakespeare klasszikusát, a Rómeó és Júliát dolgozza fel egy friss és komikus csavarral. Júlia kuzinja, Rozalin szemszögéből ismerjük meg az eseményeket, aki történetesen Rómeó szíve hölgye, míg a fiú meg nem ismeri Júliát. Ekkor Rozalin ravasz tervet sző, hogy szétszakítsa a szerelmespárt, és visszanyerje a lovagját. 19-én indul a War of the Worlds 3. szezonja, mely hetente jelentkezik majd új részekkel. Az 8 epizódos új évad a mai Franciaországban és az Egyesült Királyságban játszódik, ahol a túlélők és az idegenek közötti háború új fordulóponthoz érkezett. A folytatásnak szeptember 5-én volt a premiere a francia Canal+-on.

26-tól elérhetővé válik egy kalandsorozat, A Titokzatos Benedict Társaság (The Mysterious Benedict Society) 2 etapja. A produkció története szerint Mr. Benedict négy tehetséges árvát toboroz össze egy titkos küldetésre. hogy megmentsék a világot egy globális válságtól. A gyerekeknek végül ki kell dolgozniuk egy tervet Dr. Curtain legyőzésére. A 8 részes új szezonban ismét meg kell menteniük a világot a doktortól. Ugyanezen a napon érkezik a Disney+-ra a Star Wars: Jedihistóriák (Star Wars: Tales of the Jedi). A vadonatúj 6 epizódból álló animációs sorozat minden része egy-egy történetet mesél el a Star Wars előzmény-trilógia korszakából származó Jedikről.

A Netflix októberi sorozatpremierje itt olvashatóak. Az HBO Max új szériáiról és friss évadairól itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk korábban.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban