Szeptember 8-án sor kerül a Disney+ Day-re, amely alkalmával világszerte 11 új produkció kerül fel a streaming szolgáltatóra. Ezen a napon délelőtt Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és még sok más alkotás válik elérhetővé, de ezek mellett egyéb produkciók is érkeznek a hónap hátralévő időszakában. Most a Disney+ augusztusi premierjei után bemutatjuk milyen produkciók érkeznek a platformra az ősz első hónapja során.

hirdetés

A mozik után szeptember 8-án kerül be a Disney+ kínálatába a Marvel Studios legújabb filmje, a Thor: Szerelem és mennydörgés (Thor: Love and Thunder). Hirtelen felbukkan Gorr, az Istenölő, akinek a legyőzésére Thor segítségül hívja a Valkűr királyt, Korgot és a volt barátnőjét, Jane Fostert. Megpróbálnak rájönni az Istenölő rejtélyes bosszúvágyának okára, hogy megállítsák őt, mielőtt még túl késő lenne. A Marvel film kulisszái mögé is betekintést nyerhetnek a rajongók, ugyanis a filmmel egy napon elérhetővé válik az Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés is. Ebben a rendező, Taika Waititi és a főszereplők, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale és Tessa Thompson elárulják a film fogatásának titkait.

8-án érkezik a Mike Tyson mozgalmas és ellentmondásokkal teli történetét feldolgozó Mike című széria is. A 8 epizódból álló minisorozat Tyson bokszolói karrierjének és magánéletének viharos hullámvölgyeit tárja fel – a sportoló nemzetközi elismertségétől a kitaszítottságáig, majd a csúcsra való visszatéréséig. A széria augusztus 25-én debütált az amerikai Hulun. Szintén ezen a napon válik megtekinthetővé a mindenki által jól ismert fabábú történetét bemutató élőszereplős mese, a Pinokkió (Pinocchio), melyben a főhős izgalmas kalandra indul, hogy igazi kisfiúvá váljon. Tom Hanks alakítja Geppettót, a fafaragót, aki úgy készíti el és kezeli Pinokkiót, mintha a saját fia lenne. A címszereplő bőrébe Benjamin Evan Ainsworth (A Hill-ház szelleme) bújik.

Szeptember 8-án indul a több filmes műfajjal egyszerre operáló sorozat, az Esküvői szezon (Wedding Season). A 8 részes produkció Katie és Stefan történetét meséli el, akik egy esküvőn egymásba szeretnek és viszonyt kezdenek, annak ellenére, hogy Katie-nek már van vőlegénye. Később Katie esküvőjén a nő új férjét és annak egész családját meggyilkolják. A rendőrség szerint Stefan tette, a férfi szerint pedig Katie, de senki sem tudja biztosan, mi az igazság. Ezen a napon jön a platformra egy vadonatúj animációs sorozat, a Verdák az utakon (Cars on the Road) is. A 9 epizódos széria Villám McQueent és legjobb barátját, Matukát követi, amint Kipufogó Fürdőtől kelet felé tartanak, hogy találkozzanak Matuka testvérével. Útközben minden megálló egy külön kaland.

Szintén 8-án lesz a premiere a Brie Larson által készített Felnőtté válás (Growing Up) 10 részes 1. évadának. A produkció egy innovatív hibrid dokumentumfilm-sorozat, ami a kamaszkor kihívásait, diadalait és bonyodalmait tárja fel tíz lenyűgöző felnőtté válási történeten keresztül. A megélt élmények széles skáláját jelenítik meg, miközben képet adnak a tinédzserkorról és a sokféle társadalmi, családi és belső akadályról. 8-án jön a soha nem látott, kulisszák mögötti felvételeket, személyes történeteket és jelentőségteljes pillanatokat bemutató Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése (Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return) című dokumentumfilm.

Szeptember 8-tól lesz elérhető az ikonikus A Simpson család legújabb rövidfilmje, az Üdvözlet a klubban (Welcome To The Club). A történet szerint Lisa Simpson, miközben hercegnővé akar válni, meglepődve tapasztalja, hogy rossznak lenni sokkal szórakoztatóbb lehet. Ugyancsak a Disney+ Day-en debütál egy új saját gyártású argentin széria, a Tierra Incógnita. A produkció egy tinédzser, Eric Dalaras történetét mutatja be, aki egy hajmeresztő világot fedez fel, miközben a szülei nyolc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnése után kutat. Eric húgával, Umával úgy dönt, hogy megszökik otthonról, és visszamegy gyerekkori városába, hogy ott keressen válaszokat, ahol szüleit utoljára látták: a Tierra Incógnita horrorparkban.

8-án kerül be a kínálatba a National Geographic Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval (Epic Adventures with Bertie Gregory) című friss műsora. A BAFTA-díjas filmrendező heteken keresztül merül el az állatok életében, hogy ebben az évadban bejárja az Antarktisz jeges világát. 22-én kerül be a kínálatba egy thriller sorozat, a The Old Man 1. etapja. A 7 epizódból álló produkció középpontjában Dan Chase áll, aki évtizedekkel ezelőtt kereket oldott a CIA elől. Amikor azonban egy bérgyilkos érkezik, hogy kiiktassa őt, rá kell jöjjön, hogy a jövője biztosításához el kell rendeznie a múltját. Kettejük közös múltja okán az FBI kémelhárításért felelős igazgatóhelyettesének kell a megbízhatatlan szökevény nyomába erednie. A szériának júliusban volt a premiere a tengerentúlon.

Szeptember 22-én debütál a The Kardashians 2. évada, amelyben tovább követhetjük nyomon Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie izgalmas életét. A családi kötelék továbbra is sérthetetlen, miközben a világ számára is láthatóvá teszik köz- és magánéletüket. Szeptember 30-án érkezik a Disney+-ra az 1993-as Hocus Pocus kísérteties folytatása, a Hocus Pocus 2. 29 éve, hogy valaki meggyújtotta a Fekete Láng gyertyáját és feltámasztotta a 17. századi nővéreket, és bosszút keresnek. Most már három középiskolás diáknak kell megakadályoznia, hogy a ragadozó boszorkányok újfajta pusztítást végezzenek Salemben, még Szenteste hajnala előtt. A főszerepekben ismét Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy látható.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)