A Netflix augusztusi sorozatpremierei és az HBO Maxra érkező szériák után ismertetjük, hogy milyen produkciók debütálnak ebben a hónapban a Disney+-on. Az említett platformokhoz képest jóval kevesebb tartalom válik elérhetővé, ezért a sorozatokat és a filmeket most is együtt mutatjuk be. A produkciók a világpremierrel egyszerre jönnek a streaming szolgáltatóra, egy animációs film pedig nem sokkal a mozis bemutatót követően válik elérhetővé.

hirdetés

Augusztus 3-án érkezik a Toy Story filmsorozat spin-offja, a Lightyear. A Disney és a Pixar animációs kaland-akciófilmje Buzz Lightyear eredettörténetét mutatja be, törekvő újoncai, Izzy, Mo és Darby, valamint a robot, Sox társaságában. A magyar mozikban 2 héttel ezelőtt debütált. 5-én kerül be a kínálatba a Préda (Prey). Az akció-thriller film a Ragadozó-sorozat legújabb része, ami 300 évvel ezelőtt játszódik. Egy fiatal nő, Naru, egy vad és képzett harcos elmondatlan történetét meséli el, aki a Nagy-síkságot egykoron bejáró legnagyobb vadászok között nevelkedett. Amikor veszély fenyegeti a táborát, elindul, hogy megvédje a népét. A prédája egy magasan fejlett idegen ragadozónak bizonyul, találkozásuk pedig a két ellenség közti ádáz és kíméletlen leszámolással végződik.

Szintén 5-én válik elérhetővé a legújabb LEGO-film, a LEGO Star Wars: Nyári vakáció (LEGO Star Wars Summer Vacation). Az animációban Finn találkozik három jedi szellemével; Obi-Wan Kenobival, Anakin Skywalkerrel és Leia hercegnővel. 10-től lesz megtekinthető egy Marvel animációs sorozat, az Én vagyok Groot (I Am Groot). Az 5 részes szériában bébi Groot a csillagok között fedezi fel gyermekkorának legcsodásabb napjait és legnagyobb bajkeveréseit.

Augusztus 17-én indul egy élőszereplős Marvel vígjátéksorozat, az Amazon: Ügyvéd (She-Hulk: Attorney at Law). A szériában Amazon, vagyis Jennifer Walters – a szuperhősök jogi ügyeire specializálódott ügyvéd – egy egyedülálló, 30-as éveiben járó nő bonyolult mindennapjait éli. Ráadásul mindeközben egy 180 centis, zöld, szupererővel rendelkező Hulk is. A címszerepben Tatiana Maslany (Bostoni erő) látható, aki mellett Mark Ruffalo újra magára ölti Hulk karakterét.

A hónap egyik legnagyobb újdonsága a Star Wars legújabb szériája, az Andor lett volna. A Zsivány egyes előzménysorozata augusztus 31-én debütált volna a Disney+-on, azonban hétfőn kiderült, hogy 3 héttel csúszik a premiere. A produkció így szeptember 21-én fog debütálni, amit egy előzetesben jelentették be.

A Netflix augusztusi friss szériái és vadonatúj évadai itt, az HBO Max e havi sorozat újdonságairól pedig itt írtunk korábban.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor