A Netflix augusztusi sorozatpremierei után bemutatjuk, hogy milyen szériák érkeznek a nyár utolsó hónapa során az HBO Maxra. Júliushoz képest most kevesebb produkció válik elérhetővé, de így is lesz miből válogatni. A következő hónapban 3 új sorozattal és 2 friss etappal bővül a platform kínálata, valamint 4 széria összes szezonja is megtekinthetővé válik. Többek közt thriller, dráma és vígjátéksorozatok is jönnek augusztusban, de az idei év egyik legjobban várt produkciója is megérkezik a streaming szolgáltatóra.

hirdetés

Augusztus első napján 5 újdonság kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába. Ekkor érkezik egy brit vígjátéksorozat, a Futottak még… (Extras) mind a két évada. A színészkedésről álmodó Andy és barátja, az excentrikus Maggie szereplőválogatásra járnak, ahol mulatságos kalandokba keverednek. A szériát a BBC Two vetítette 2005 és 2007 között. Szintén 1-jén válik elérhetővé a Fortitude mindhárom szezonja az HBO Maxon. Az időnként előforduló jegesmedve-támadásokat leszámítva Fortitude csendes kisváros. Ám amikor megrengeti egy erőszakos bűncselekmény, az először nyugtalanítónak, de egyszerűnek tűnő gyilkossági ügy valami sokkal borzalmasabb dolognak bizonyul. A brit pszichológiai thriller 2015-től futott a Sky Atlantic-on, hazánkban a Filmbox Extra HD vetítette az 1. évadát. A 2. és a 3. etap azonban itthon még nem volt látható.

Ugyanekkor kerül be a kínálatba a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) mind a 7 etapja. Leslie Knope-ot, az Indiana állambeli Pawnee Városfejlesztési osztályának középbeosztású bürokratáját követjük benne nyomon, aki miközben próbálja megszépíteni a városát, szeretné előrébb vinni politikai karrierjét is. A vígjátéksorozatot 2009-től vetítette az amerikai NBC, hazánkban pedig a Comedy Centralon volt látható.

Augusztus 1-jén jön a platformra a Város a hegyen (City on Hill) 3. évadának 1. epizódja is, majd hetente új résszel jelentkezik a sorozat. A 90-es évek elején Bostonban Decourcy Ward kerületi ügyész valószerűtlen szövetséget köt egy korrupt, veterán FBI-ügynökkel, Jackie Rohrral. Együtt vállalnak el egy olyan ügyet, amely végül megváltoztatja a város egész igazságszolgáltatási rendszerét. A produkció főszerepeit Kevin Bacon és Aldis Hodge alakítják.

2-án válik elérhetővé az Ipar (Industry) 2. etapjának 1. része. A sorozat egy izgalmas mélyfúrás a nemzetközi pénzügyek világába. A széria ambiciózus fiatal diplomások egy csoportját követi, akik egy londoni befektetési banknál egy olyan pozícióért versenyeznek, amit csak kevesen kaphatnak meg. A dráma sorozathoz hetente érkezik majd új epizód. Szintén 2-án debütál hazánkban a Love Spells (Amarres). A történet középpontjában egy nem mindennapi anya áll, aki anyagi helyzete miatt kétségbeesik, és kénytelen visszaszerezni családi hagyományait: a pre-hispán mágiát, amely a boszorkánynak tartott nagyanyjához, Celiához tartozott. Annak ellenére, hogy Ana nem hisz a varázslatban, mégis segítségül hívja azt, hogy pénzt teremthessen a családjának. A Max Original spanyol széria 10 részből áll.

4-én válik megtekinthetővé a Bezzegszülők (Breeders) legújabb, 10 részes 3. évada. Ebben az őszinte és megalkuvást nem tűrő vígjátékban Paul és Ally teljes állással, idősödő szülőkkel, jelzáloggal, a kapcsolatukban bekövetkező zűrzavarokkal, valamint kisgyermekeik, Luke és Ava nevelésének nem irigylendő kihívásaival bajlódnak.

Augusztus 22-én kerül be az HBO Max kínálatába az idei év egyik legjobban várt szériája, a Trónok harca – Sárkányok háza (House of the Dragon). A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regényét dolgozza fel. A Trónok harca előzménysorozatának középpontjában a Targaryen család áll és 200 évvel az anyasorozat előtt játszódik. Westeros történetének egyik hirhedt eseményét, a Sárkányok táncaként emlegetett polgárháborút mutatja be.

A Targaryen testvéreknek el kell dönteniük, hogy melyikük kerül a trónra, ha meghal I. Viserys király. A vita arról, hogy melyikük uralja Westerost, polgárháborút robbant ki, és elkerülhetetlenül a Targaryen család bukásához vezet. A 10 részes produkcióban összesen 17 sárkány szerepel majd. A főszerepekben Paddy Considine (Világvége), Matt Smith (Ki vagy, doki?), Olivia Cooke (Telivérek) és Emma D’Arcy (Truth Seekers) lesz látható.

A Netflix augusztusi sorozatpremiereiről itt írtunk korábban.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en