A júliusi premierek után bemutatjuk, hogy milyen sorozatpremierek érkeznek a Netflixre augusztusban. Most kevesebb újdonsággal és friss évaddal fog bővülni a platform kínálata, mint az előző hónapban. Augusztustól többek közt betekintést nyerhetünk a drogkartellek és a középiskolai fiatalok életébe, de az álmok világába is. A nyár utolsó hónapjától brazil, koreai, spanyol és német produkciók közül is válogathatunk majd.

hirdetés

Augusztus 3-tól lesz elérhető egy brazil széria, a Jó reggelt, Verônica! (Good Morning, Verônica / Bom Dia Verônica) 2. évada. A sorozat története szerint miközben egy randioldalon garázdálkodó ragadozóra vadászik, a mellőzött rendőrnő rábukkan egy házaspár szörnyű titkára – és az azt leplező szövevényes összeesküvésre. 5-én érkezik a platformra a Neil Gaiman világhírű képregényén alapuló produkció, a Sandman: Az álmok fejedelme (The Sandman) 11 részből álló 1. etapja. Több évnyi bebörtönzés után Morpheusz – az Álmok királya – világokon átívelő utazásra indul, hogy megtalálja, amit elloptak tőle, és helyreállítsa hatalmát. A főszerepet Tom Sturridge alakítja, és a Trónok harca két színésze is szerepel benne.

10-én kerül be a Netflix kínálatába a Locke & Key – Kulcs a zárját 3. és egyben utolsó évada. A szériában az apjuk halála után három testvér az anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg. A történet 10 epizódos lezárást kap. Ugyanezen a napon debütál egy új thai horror sorozat, Az iskola éjszakai élete (School Tales the Series). Leírhatatlan rémület söpör végig a középiskolai folyosókon ebben a tapasztalt thai horrorfilmrendezők által rendezett szellemtörténetekből álló, 8 részes gyűjteményben.

Augusztus 12-én indul az Én még sosem… (Never Have I Ever…) 3. etapja. A szériában az indiai származású amerikai kamaszlány szeretne népszerű lenni – de se a barátai, se a családja, se az érzései nem könnyítik ezt meg. Az új szezonban tovább bonyolódnak Devi kapcsolatai. Szintén ettől a naptól lesz elérhető egy vadonatúj koreai thriller sorozat, A mintacsalád (A Model Family). Miután akaratlanul meglop egy kartellt, egy pénztelen professzor kénytelen drogfutárnak állni, hogy megmentse széthullott családját. A 10 részes produkció főszerepében Jung Woo (Gimisnek lenni a 90-es években) és Park Hee-soon (A bosszú nevében) látható.

17-én jön egy friss brazil sorozat, a Senki sem gyanús (Unsuspicious). A három nőt ugyanaz a playboy verte át. Családjaikkal a férfi villájába mennek válaszokért, ám maradniuk is kell a nyomozás idejére, a sármőrt ugyanis holtan találják. Ezen a napon kerül be a kínálatba egy új mexikói dráma, a Magas hőfokon (High Heat / Donde Hubo Fuego) is. Mikor a bátyja megölésével kapcsolatos nyomok Ponchót egy tűzoltósághoz vezetik, belép, hogy tovább nyomozzon. Végül szerelemre, családra és egy sorozatgyilkosra bukkan.

Augusztus 19-én három újdonság érkezik a platformra. Ekkor válik elérhetővé egy ausztrál minisorozat, a Visszhangok (Echoes). Az egypetéjű ikrek, Leni és Gina titokban már évek óta életet cserélgetnek. Ám amikor egyikük eltűnik, mindkettejük élete elkezd darabokra hullani. A 7 epizódból álló dráma sorozat főszereplőit Michelle Monaghan (A törvény nevében), Matt Bomer (A nagy svindli) és Daniel Sunjata (Graceland – Ügynökjátszma) alakítja. Szintén ezen a napon jön A lány a tükörben (The Girl in the Mirror / Alma) 1. évada. A 10 részes spanyol természetfeletti thriller sorozatban Alma, aki elveszítette emlékeit abban a buszbalesetben, amelyben a legtöbb osztálytársa meghalt, most megpróbálja kideríteni, mi történt aznap – és ki is ő valójában.

19-én debütál egy vadonatúj német bűnögyi dráma, a Kleo. A 8 epizódos szériában a berlini fal leomlása utána egy gyilkolásra kiképzett egykori kelet-német kém elhatározza, hogy bosszút áll azokon, akik elárulták – miután kiderítette, kik és miért tették. 24-én indul egy friss vígjátéksorozat, a Mo világa (Mo). A 8 részes produkció története szerint Mo Texasban három nyelvvel, két kultúrával és egy függőben lévő menedékjog-kérelemmel zsonglőrködik, miközben próbálja eltartani Palesztinából elmenekült családját.

Augusztus 26-tól lesz elérhető egy dél-afrikai sorozat, a Ludik 1. szezonja. Annak érdekében, hogy megmentse elrabolt családtagját, a merész bútormágnás a titkos gyémántcsempész-hálózatán keresztül fegyvereket hoz át a határon. A 6 részes bűnügyi drámában A múmia című filmből is ismert Arnold Vosloo játsza az egyik főszereplőt.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre