Az HBO Max júliusi filmes újdonságait és sorozatpremierjeit ismertető cikkeink után most bemutatjuk hogy milyen szériákkal bővül a Netflix kínálata ebben a hónapban. Júniushoz hasonlóan ismét számos újdonsággal és friss évaddal bővül a platform kínálata. Júliustól betekintést nyerhetünk a tőzsde, az alvilág és a felső tízezer szerelmi életébe is, de az Így jártam anyátokkal sztárjának új sorozata is megnézhetővé válik. Többek közt német, spanyol, koreai, kenyai és mexikói produkciók közül is válogathatunk majd.

Július 1-től lett elérhető a Stranger Things 4. évadának második felvonása. A 80-as években játszódó misztikus sorozat friss etapjának 8. része majdnem másfél órás, míg az utolsó epizódja 2 és fél órás. A szezon első felvonása május 27-én érkezett a streaming szolgáltatóra, amely nagy nézettségi rekordot dönött. 6-án egy német minisorozat érkezik a platformra. A tőzsdekirály (King of Stonkes) története szerint egy start-up sztárságra vágyó pénzügyi lángelme hazugsággal, csalással és ármánykodással sikerre viszi legkevésbé sem eredeti vállalkozását. A 6 részes dramedyt igaz történet ihlette.

Szintén 6-án kerül be a Netflix kínálatába egy mexikói dráma, a CTRL+Z utolsó, 3. évada. Amikor valaki elkezdi kiszivárogtatni a diákok titkait az egész iskola előtt, az antiszociális, de mindent megfigyelő Sofía munkához lát, hogy felfedje a hekker kilétét. A 8 epizódos friss etap 15 hónappal egy haláleset után játszódik. 8-án három újdonság is érkezik a platformra. Ezen a napon debütál A fiúknak-trilógiából ismert Lana Condor legújabb sorozata, A frászt hozod rám (Boo, Bitch). Két végzős barátnő egy utolsó kísérletet tesz, hogy észrevegyék őket. De amikor az egyikük szellemmé válik, kénytelen a lehető legtöbbet kihozzon az életéből – amíg lehet. A természetfeletti vígjátéksorozat 1. etapja 8 részből áll.

Július 6-án indul egy új spanyol bűnügyi dráma, az Egy hosszú éjszaka (The Longest Night / La noche más larga). A 6 epizódból álló szériában fegyveresek vesznek körbe egy pszichiátriai börtönt. Céljuk, hogy elraboljanak egy sorozatgyilkost, de nincsenek felkészülve az ezzel járó harcra. Szintén ettől a naptól lesz elérhető egy luxemburgi bűnügyi dráma, a Gyilkosság Manscheidben (Capitani) 2. szezonja. Egy luxemburgi faluban, ahol mindenki titkolózik, Luc Capitani, a mogorva rendőrfelügyelő igyekszik kinyomozni egy 15 éves lány halálának gyanús körülményeit. A friss évad február 22-én debütált hazájában az RTL-en.

13-án jön a Kölykök az utcáról (Sintonia) 6 epizódos 3. etapja. A brazil széria São Paulo egyik gettójában játszódik, ahol három tinédzser próbálja megvalósítani az álmait és megőrizni a barátságukat, miközben életüket áthatja a zene, a drog és a vallás. Ugyanezen a napon kerül be a kínálatba egy vadonatúj thai sorozat, a 4 részes Pokoli fájdalom (Hurts Like Hell). Az igaz történeten alapuló dráma az egykor nagyrabecsült thai boksz mögötti alvilági tevékenységet mutatja be az illegális szerencsejátéktól a mérkőzések elrendezéséig.

Július 14-én válik elérhetővé az 1996-ban megjelent túlélőhorror műfajú videojáték, a Resident Evil legújabb adaptációja. A 8 részes széria két idősíkon fut majd. A történet 2036-ban, az apokalipszis után játszódik majd, ugyanakkor lesznek benne visszaemlékezések 2022-be. 15-én négy újdonság is érkezik a platformra. Ekkor jön az Anya, ne csináld! (Mom, Don’t Do That!) 1. szezonja. A férje halála után egy 60 éves édesanya elhatározza, hogy újra megtalálja a szerelmet – két lánya örömére és bosszúságára. A tajvani produkció megtörtént események alapján készült.

Szintén ezen a napon debütál egy friss kenyai sorozat, A vidéki királynő (Country Queen). A 6 epizódból álló drámában egy rendezvényszervező 10 év után visszatér a falujába, ahol szembesül múltjával – és egy bányavállalattal, amely azzal fenyegeti, hogy lerombolja otthonát. 15-én indul egy új koreai produkció, az Újraházasodna a felső tízezer (Remarriage & Desires). A történet szerint egy elvált nő a dúsgazdagok számára szolgáltatást nyújtó exkluzív társkereső ügynökségen keresztül bosszút forral a volt férje furfangos szeretője ellen. A szatíraként szolgáló sorozat 1. etapja 8 részből áll.

Július 20-tól lesz elérhető a Virgin River 4. szezonja. Az új élet reményében Los Angelesből egy észak-kaliforniai kisvárosba költöző ápolónő történeit követhetjük nyomon a sorozatban. A produkció ezzel még nem ér véget, hiszen a negyedikkel együtt berendelték az 5. évadát is. 26-án lesz a premiere egy új olasz szériának, a N4PLÓKnak (DI4RIES). Az első szerelmek, az első csókok és buli a haverokkal – no meg összefeszülés a riválisokkal. A Galileo Galilei gimiben minden hétköznap csupa meglepetés! Az 1. szezon 15 epizódból áll.

27-én kerül be a kínálatba egy mexikói sorozat, az EWS: Az új generáció (Rebelde) 2. etapja. Amikor elkezdődik az új tanév az Elite Way gimiben, újra felbukkan egy régi ellenség – egy titkos társaság –, hogy derékba törje az elsőévesek bimbózó zenei karrierjét. A fiatalok életének és kapcsolatainak alakulását láthatjuk a 6 epizódos friss szezonban. 28-án debütál egy vonatúj török produkció, az Egy másik énem (Another Self /Zeytin Agaci). Három barát érkezik egy tengerparti városba, ahol kapcsolatba lépnek spirituális énjükkel, és hirtelen szembesülnek a családjuk múltjából származó, megoldatlan traumákkal. A 8 részes sorozat főszerepeiben Tuba Büyüküstün (Bosszú vagy szerelem), Seda Bakan (A csodadoktor) és Boncuk Yilmaz látható.

29-én válik elérhetővé egy spanyol dráma, a Fanático 5 epizódból álló 1. szezonja. Amikor egy énekes halála után a legnagyobb rajongója megpróbálja átvenni bálványa helyét, rá kell jönnie, hogy szupersztárnak lenni nem is olyan egyszerű. Szintén 29-én érkezik az Így jártam anyátokkal sztárjának, Neil Patrick Harris-nek a legújabb produkciója, az Újra szingli (Uncoupled). A 40-es éveiben járó New York-i ingatlanügynököt sokként éri, amikor régóta meglévő pasija elköltözik tőle. Most kénytelen szembenézni az újrakezdéssel és a randizással. A vígjátéksorozat 1. évada 8 részből áll.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)