A Stranger Things 2016-ban mutatkozott be a Netflixen. A 80-as években játszódó misztikus sorozat legújabb, 4. évadának első felvonása május 27-én került be a streaming szolgáltató kínálatába, a folytatás pedig július 1-jén érkezik. Az etap első 7 része iránt hatalmas volt az érdeklődés, aminek köszönhetően rekordnézettséggel nyitott a platformon.

hirdetés

A szolgáltató közzétette, mely sorozatok és filmek voltak a május 23. és 29. közötti hét legnézettebb produkciói. Ebből kiderül, hogy a Stranger Things 4. szezonja összesen 286,8 millió órányi megtekintést kapott, amivel ez lett a Netflix jelenlegi legsikeresebb angol nyelvű sorozata. A nem mindennapi gyerekek kalandjait bemutató friss évad minden idők legjobb nyitóhétvégéjét produkálta a platformon, ezzel a teljesítménnyel pedig maga mögé utasította a Bridgerton család 2. szezonját. Eddig ugyanis ezt a címet az előkelő família tudhatta magáénak, az új etap megnézésével 2022. március 21. és 26. között összesen 193 millió órát töltöttek a rajongók.

Ez az első Stranger Things évad, amely 83 országban került a nézettségi lista első helyére. A széria korábbi etapjai is sok nézőt érdekeltek, ezért mindegyik szezonja bekerült az 5 legnézettebb, angol nyelvű szériákat felsorakoztató ranglistára. A múlt héten az első évaddal 38 millió órát, a másodikkal 22,2 millió órát, a harmadikkal pedig 24,2 millió órát töltöttek el összesen a rajongók. Ezek mellett 64,8 millió órányi megtekintéssel a második helyen bekerült a top 5-be Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) is.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna