A következő hónapban összesen 16 új széria vagy friss évad kerül be a kínálatba, így a nagy streaming szolgáltatók közül, továbbra is az HBO Maxra érkezik az egyik legtöbb újdonság. Ezek között ezúttal animációs- és dokumentumfilm-sorozatok is találhatóak. Többek közt megtekinthető lesz a The Walking Dead lezárása, közelebbről is megismerhetjük Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perét, valamint a nagysikerű Sárkányok háza kulisszái mögé is bepillanthatunk.

hirdetés

Február 1-jén érkezik a streaming szolgáltatóra az Oh, Hell című német vígjáték sorozat 1. évada. A 24 éves Helene élete a tökéletes Instagram-világ teljes ellentéte. Amikor megismerkedik a csellótanár Oskarral, Hellnek végre lehetősége nyílik arra, hogy olyan életet éljen, amilyet elképzelt. A 8 részes szériának tavaly márciusban volt a premierje hazájában. 3-án kerül be a kínálatba egy megtörtént esetet feldolgozó bűnügyi dokumentumsorozat, az Első számú gyanúsított – Madeleine McCann esete (Prime Suspect: The Madeleine McCann Case). A német rendőrség  úgy véli, tudja, ki a felelős a kislány eltűnéséért, az új gyanúsítottról oknyomozó újságírók is elmondják a véleményüket. A 3 részes produkciót tavaly februárban mutatták be Dániában.

4-én két animációs sorozat is jön a streaming szolgáltatóra. Ekkor válik elérhetővé a Thomas, a gőzmozdony (Thomas the Tank Engine) 25. etapja. Az új szezonban továbbra is Thomas, Diesel, James, Gordon és Emily mindennapjait követhetik nyomon a gyerekek. Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető a Totál Drámaráma (Total Dramarama) 3. évada, amelyben folytatódnak a Totál Dráma szereplőinek gyerekkori kalandjai. A 3. etap tavaly októbertől látható a magyar Cartoon Network-ön.

Február 7-én lesz a premierje az HBO Maxon a C.B. Strike 5. szezonjának, amely a Zavaros vér alcímet kapta. A brit bűnügyi sorozat 4 részes folytatásában Strike-ot megkéri egy nő, hogy segítsen megkeresni az 1974-ben eltűnt édesanyját. Annak ellenére, hogy Strike és Robin számos megterhelő esettel van elfoglalva, elvállalják az ügyet. Az új évadot decemberben mutatták be a BBC One-on.

Ugyanezen a napon jön az HBO Maxra a Damien Lewis és Guy Pearce főszereplésével készült Kém a csapatban (A Spy Among Friends). A vadonatúj széria Nicholas Elliott és Kim Philby igaz történetét meséli el, akik brit kémek és életre szóló jó barátok voltak. Miután Philby lelepleződött szovjet kettős ügynökként, elárulta a hazáját és Oroszországba menekült, ami megroppantotta a brit és az amerikai hírszerzést is. A produkció Ben Macintyre regénye alapján készült. A 6 epizódból álló minisorozat decemberben debütált az ITVX-en.

Február 9-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Johnny Depp és Amber Heard közötti botrányt bemutató Johnny vs Amber. A két epizód során közelebbről is megismerhetjük az ügyet és a két szembenálló fél álláspontját. A dokumentumsorozat 2021 decemberében volt először látható az amerikai Discovery+-on. Szintén 9-én indul a Mondj el mindent (Tell Me Everything) című drámasorozat 1. évada. A történet a 16 éves Johnny Murphyt követi nyomon, akinek egy tragikus esemény után súlyosbodnak a mentális egészségével folytatott küzdelmei. A Mei-hez fűződő kapcsolata segít neki mindezt eltitkolni a legjobb barátai elől, akik szintén nehézségeken mennek át. A 6 részes etapot decemberben mutatták be az ITVX-en.

11-én lesz a premierje az HBO Maxon a Vadócok (Craig of the Creek) 4. szezonjának. Az animációs sorozat bemutatja Craig és a legjobb barátai, Kelsey és JP kalandozásait a külvárosi vadonban, a Völgyben. 13-án válik elérhetővé a The House that Dragons Built. A 10 részből álló produkcióban exkluzív betekintést nyerhetünk a nagy sikernek örvendő Sárkányok háza 1. évadának kulisszái mögé, miközben a szereplők és a stáb elárulják, milyen volt a kamerák mögött.

Február 15-én kerül be a kínálatba az Emmy-díjas Batman: A rajzfilmsorozat (Batman: The Animated Series) három szezonja is. A 109 epizód során Batman a bűnözés ellen küzd Gothamben, amelyben olykor Robin és Batgirl is a segítségére van. 16-án debütál a streaming szolgáltatón egy új krimisorozat, a Three Pines. A történet szerint miközben Armand Gamache főfelügyelő egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz a látszólag idilli Québec-i faluban, Three Pinesban, rég eltemetett titkokra bukkan, és saját démonaival is szembe kell néznie. A Louise Penny azonos című regénye alapján készült 8 részes 1. évad december 2-án jelent meg az Amazon Prime Videón.

17-én lesz a premierje egy vadonatúj spanyol animációs sorozatnak, a Szegény Ördögnek (Poor Devil / Pobre diablo). Egy 18 éves fiút – aki történetesen maga az Antikrisztus – a Földre küldi az apja, hogy katasztrófát okozzon a bolygón, azonban neki más tervei vannak az életével. 20-tól lesz megtekinthető a The Walking Dead 11., és egyben utolsó évadának második felvonása. A zombis sorozat 24 részes lezárást kapott, azonban nem kell teljesen búcsút inteni a történetnek, ugyanis a nemrég elkaszált Fear The Walking Dead és a The Walking Dead: World Beyond után több más spinoff sorozat is készül hozzá. A széria novemberben ért véget az amerikai AMC-n.

Február 23-án egy újabb dokumentumfilm-sorozat érkezik Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgylásáról. A 2 részes Johnny vs Amber – Az amerikai per (Johnny Vs Amber: The U.S. Trial) szeptemberben debütált a Discovery+-on. 6 nappal az amerikai premiert követően, 28-án indul a Fehér hó (Snowfall) című krimisorozat 6., és egyben utolsó etapja. Ebben már 1986 októberében járunk, amikor a polgárháború azzal fenyeget, hogy elpusztítja a Szent családot. Franklin teljesen kétségbeesett, és arra kényszerül, hogy kirabolja Louie nénikéjét és Jerome bácsikáját. Szembesülni kell azzal, hogy elveszít mindenkit, akit szeret, és mindent, amit felépített. A sorozat 10 epizódos lezárást kap.

A Disney+ februári újdonságairól itt írtunk korábban.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G