A következő hónapban összesen 20 film kerül be a kínálatba, így a nagy streaming szolgáltatók közül, továbbra is az HBO Maxra érkezik az egyik legtöbb egész estés produkció. Többek közt fekete-fehér klasszikusok, friss horror és életrajzi film is elérhető lesz a platformon. Olyan témákban is elmerülhetünk majd, mint az intimitás, a reinkarnáció, a házasság, a bűn és az időutazás.

Spencer

Február 2-án válik elérhetővé az Adam Sandler és Drew Barrymore főszereplésével készült Az 50 első randi (50 First Dates). A romantikus vígjátékban Henry első látásra belehabarodik Lucy-ba. Másnap azonban kiderül, hogy a lány semmire sem emlékszik, mivel a rövid távú memóriája megsérült egy autóbalesetben, így Henry-nek minden nap újra és újra meg kell hódítania a lányt. Szintén 2-án kerül be a kínálatba a Szupergonoszok: Egy nyomozás (Superheroes: A Never-Ending Battle) című dokumentumfilm. A produkcióban a szuperhősökkel szemben álló gonoszokat vizsgálják meg alaposabban, többek közt Chris Claremont és Mark Waid alkotók közreműködésével.

hirdetés

3-án válik elérhetővé az Emma Thompson főszereplésével készült Minden jót, Leo Grande! (Good Luck to You, Leo Grande). A megözvegyült, nyugdíjba vonult Nancy életéből csupán egyetlen dolog maradt ki: a jó szex. Ezért találkozik egy Leo Grande nevű szexmunkással, arra viszont nem számít, hogy társalgás is vár rá. Leónak mindenről van véleménye, és bár nem mindig árulja el az igazat, Nancy mégis megkedveli. Három találkozás során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és lassan lehullik mindkettejük álarca.

Február 3-tól lesz megtekinthető Mark Wahlberg és Chiwetel Ejiofor sci-fi – akciófilmje is, a Végtelen (Infinite). Egy férfit különös látomások gyötörnek, ezért skizofrénnek minősítik. Ám kiderül, hogy az előző életeinek jeleneteit látja viszont. A reinkarnációs csapatnak nagyon nagy szüksége van rá, mivel a világbékét egy gonosz tudós fenyegeti. Szintén ekkor jön a platformra a Traffic is. Az elnök egy konzervatív bírót nevez ki Amerika kábítószer elleni, egyre fokozódó háborújának élére, ám kiderül, hogy saját tinédzser lánya is crack függő. Két DEA ügynök a hírhedt Obregon drogmaffia leleplezésén fáradozik.

4-én érkezik a 2016-ban bemutatott Angry Birds – A film folytatása, az Angry Birds 2. – A film (The Angry Birds Movie 2). Egy új fenyegetés veszélybe sodorja a Madár-, illetve a Malacsziget lakóit, a dühös madarak és a zöld malacok pedig kénytelenek összefogni, hogy megmentsék otthonukat. Szintén ezen a napon válik elérhetővé a Kisasszonyok (Little Women) 2019-es változata. A romantikus drámában egy családfő a polgárháborúban harcol: négy lánya és a felesége pedig kénytelen férfi nélkül boldogulni. A lányok, Jo, Amy, Beth és Meg együtt nő fel, miközben reménykednek, csalódnak, tanulnak és persze szeretnek.

Február 6-tól lesz megtekinthető egy 1959-es klasszikus, a Szerelmem, Hiroshima (Hiroshima Mon Amour) című dráma. Az Alain Resnais által rendezett filmben egy francia színésznő egy háborúellenes filmet forgat Hiroshimában, ahol megismerkedik egy nős japán építésszel. Megosztják egymással a háborúval kapcsolatos eltérő nézeteiket, miközben reménytelenül egymásba szeretnek. Ekkor érkezik Alain Resnais újabb alkotása is, a Muriel (Muriel ou le temps d’un retour). A tengerparti Boulogne városában úgy tűnik, senki sem tud megbirkózni a múltjával, legkevésbé Hélène, az antik bútorokat áruló eladónő, mostohafia, Bernard és egykori szerelme, Alphonse.

9-én jön az HBO Maxra a Celeste és Jesse mindörökre (Celeste és Jesse Forever). A romantikus vígjátékban a nő megelégeli az ismételten munkanélküli férje tétlenségét, ezért felveti, hogy váljanak el. A férfi még mindig szerelmes, de beleegyezik a válásba, Celeste azonban később rájön, hogy önzően viselkedett. Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba a DC képregények egyik híres karakteréről készült új animációs film. A Harley Quinn: Egy nagyon problémás Valentin-napi különkiadásban (Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special) Harley mindent elkövet, hogy az Ivy-val közös első Valentin-nap a lehető legjobb legyen.

Február 10-én érkezik az 1996-os Trainspotting folytatása, a T2 Trainspotting (T2: Trainspotting 2). A brit drámában 20 év külföldön töltött idő után Mark Renton visszatér Skóciába, ahol újra találkozik Spud-dal, Begbie-vel és a Beteg Sráccal, akikkel újra akcióba lendül. A főszerepeket Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle és Ewen Bremner alakítja. 12-től lesz megtekinthető a Diana hercegnőről szóló életrajzi filmdráma, a Spencer. Diana és Károly herceg házassága zátonyra futott, de az afférokról és válásról szóló pletykák ellenére a Sandringham birtokon békés körülmények között folyik a készülődés a karácsonyi összejövetelre. Az ünnepek alatt azonban Diana úgy dönt, hogy véget vet évtizedes házasságának. A címszerepben Kristen Stewart látható.

17-én kerül be a kínálatba a 2022-es Sikoly (Scream). A filmsorozat ötödik részében huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait. Az eddigi filmek főszereplői, David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, és Roger L. Jackson visszatérnek az eredeti szerepeikbe.

Szintén 17-én érkezik a Gillian Flynn regénye alapján készült Holtodiglan (Gone Girl). Nick és Amy az ötödik házassági évfordulóját ünnepli, amikor a nő eltűnik. A nyomozás során több nyom is arra utal, hogy a látszólag boldog pár élete tele van sötét titkokkal, és egyre gyanúsabbá válik a férj. Ugyanezen a napon válik elérhetővé a 2017-es Jumanji – Vár a dzsungel folytatása, a Jumanji – A következő szint (Jumanji: The Next Level). A négy régi barát visszatér a játékba, arra azonban nem számítanak, hogy összekeverednek az avatarok. Különböző helyeken kell harcolniuk, hogy megmeneküljenek a világ legveszélyesebb játékából.

18-tól lesz megtekinthető az HBO Maxon a sci-fi elemekkel átszőtt magyar romantikus vígjáték, a Zanox – Kockázatok és mellékhatások. A Zanox nevű kísérleti szer alkohollal keverve a múltba repíti Misit, aki ismét az iskolapadban találja magát. A fiú bátrabban kezdeményez Jankánál és megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot is, ám a vészesen fogy az ideje. 23-án érkezik Jack Nicholson, Helen Hunt és Greg Kinnear közös alkotása, a Lesz ez még így se! (As Good as Good as It Gets). A romantikus vígjátékban egy rablás során megtámadnak egy művészt, aki kórházba kerül. Az esetet követően valószínűtlen barátságot köt egy egyedülálló anyával és egy embergyűlölő íróval.

24-én érkezik Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness) című horror-thriller. A történet középpontjában Lockhart áll, akit cége egy idilli, de titokzatos svájci wellnes központba küld a vezérigazgatóért. Ám nem is sejti, hogy pontosan milyen kezeléseket folytatnak ott. Szintén 24-én kerül be a kínálatba Will Ferrell és John C. Reilly közös vígjátéka, a Tesó-tusa (Step Brothers). Brennan és Dale már túl vannak a negyvenen, ám még mindig a szüleikkel laknak, akik egymásba szeretnek. Amikor Brennan anyja és Dale apja összeköltözik, nekik is együtt kell élniük, de továbbra se szeretnének engedni a jóból.

A Disney+ februári új produkcióit itt, az HBO Max új sorozatait és friss évadait pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél