Februárban az előző hónaphoz képest most több, összesen 14 újdonság kerül be a kínálatba, így a nagy streaming szolgáltatók közül, továbbra is a Netflixre érkezik az egyik legtöbb új film. Többek közt elérhetővé válik Ashton Kutcher és Reese Witherspoon közös alkotása, szellemként láthatjuk a Stranger Thingsből ismert David Harbour-t, miközben spanyol, török, koreai, norvég és japán produkciók közül is válogathatunk.

Nálam vagy nálad?

Február 3-án került be a Netflix kínálatába az Infiesto című spanyol thriller. A 2020-ban játszódó filmben miközben a koronavírus felforgatja az életüket, a két nyomozó kitartóan üldözi az emberrablás elkövetőit, amelyről kiderül, hogy egy baljós minta szerint ismétlődik. Szintén 3-án érkezett a streaming szolgáltatóra a Stromboli. Egy, a tönkrement házassága és a lányával való vitája emlékeitől kísértett nő nyaralni megy az olasz Stromboli szigetre. Azonban a balul elsülő vakációja miatt kénytelen csatlakozni egy intenzív lelkigyakorlathoz. A holland dráma novemberben debütált hazájában.

hirdetés

3-tól lett megtekinthető egy ausztrál dráma is, a Jessica útja (True Spirit). Jessica, a kitartó kamaszlány félelmeivel szembenézve követi az álmát, hogy ő legyen a legfiatalabb, aki egyedül körbehajózza a világot. A produkció igaz történet alapján készült. Ugyanezen a napon debütált a Viking farkas (Viking Wolf / Vikingulven) című norvég horror. Egy tinédzsernek furcsa víziói és bizarr vágyai támadnak miután szemtanújává válik egy groteszk gyilkosságnak egy buliban. A filmet november 18-án mutatták be Norvégiában.

Február 9-én érkezik egy indonéz dráma, a Kedves David (Dear David). Laras, a kitűnően tanuló középiskolás lány élete a feje tetejére áll, amikor a szerelméről szóló merész fantázia blogja az egész iskola számára kiszivárog. 10-én egy új török film debütál a Netflixen. Az Egy jó ember tíz napja (10 Days of a Good Man / Iyi Adamin 10 Günü) középpontjában egy ügyvédből lett magánnyomozó áll. A férfi elvállal egy megbízást, ám az eltűnt személy utáni kutatással egy váratlan és sorsfordító utazás veszi kezdetét.

Szintén 10-én jön a platformra az Ashton Kutcher és Reese Witherspoon főszereplésével készült Nálad vagy nálam? (Your Place or Mine). A romantikus vígjátékban Debbie és Peter, a két jó barát egymás totális ellentétei. A lány úgy dönt, hogy megvalósítja életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy vigyázzon Debbie tinédzser fiára, ezért egy hétre otthont cserélnek. A sorsfordító hét nap alatt bepillantást nyernek egymás életébe, ami talán megnyitja az ajtót a szerelem előtt. A filmben szerepel még Jesse Williams, Zoë Chao és Steve Zahn is.

Február 13-án érkezik a 2021-es Kifürkészhetetlen utak folytatása, a Kifürkészhetetlen utak 2. (Squared Love All Over Again). A lengyel romantikus vígjátékban a sztárújságíró és a gyakorlatias tanárnő kapcsolata ingoványos talajra téved, amikor a nő új munkája a közös életük útjába áll. 14-én válik elérhetővé egy friss nigériai romantikus dráma, az Életünk szerelme (A Sunday Affair). Két legjobb barátnő, Uche és Toyin ugyanabba az elbűvölő, de zűrös férfiba szeret bele. Szerelmi háromszög alakul ki, a nők azonban nem tudják, hogy ugyanazzal a férfival randiznak.

Ugyanezen a napon kerül be a streaming szolgáltató kínálatába a Mindenhova (All The Places / A Todas Partes) című mexikói vígjáték-dráma. Egy testvérpár 15 év után ismét találkozik egymással az apjuk temetésén. Miközben helyrehozzák a kapcsolatukat, egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, hogy valóra váltják gyermekkori álmukat: körbemotorozzák Mexikót. 14-én debütál a Re/Member (Karada Sagashi) is. A japán horror története szerint a gyilkos időhurokban rekedt hat középiskolásnak meg kell találnia egy ismeretlen áldozat szétszórt maradványait, hogy megtörjék az átkot, és végre új napra ébredjenek. A film a Karadasagashi című manga alapján készült.

Február 17-én lesz a premierje a Kiszolgáltatva (Unlocked) című koreai thrillernek. Egy átlagos irodai dolgozó élete gyökeresen megváltozik, amikor egy veszélyes alak megtalálja a személyes adatait tartalmazó, elhagyott mobiltelefonját, és a segítségével minden lépését követni kezdi. 23-án kerül be a Netflix kínálatába egy japán dráma, A nevem Chihiro (Call Me Chihiro). Egy kérlelhetetlen egykori szexmunkás egy bentóstandnál kezd dolgozni egy tengerparti kisvárosban, vígaszt nyújtva az általa kiszolgált magányos lelkeknek. Mindeközben népszerűvé válik a városban.

24-én debütál David Harbour, Jennifer Coolidge, Anthony Mackie, Jahi Di’Allo Winston és Tig Notaro közös alkotása, a Szellem van a házunkban (We Have a Ghost). Egy család rábukkan Ernest-re, a sötét múltú szellemre, aki a házukban kísért. Ezt követően a család internetes szenzációvá válik. Azonban amikor a családfő, Kevin a szellemmel közösen annak múltja után kutat, egy rejtélyes kormányügynökség célpontjává válnak.

A Netflix februári sorozatpremierjeit itt, a Disney+ új produkciót pedig itt ismertettük. Az HBO Max új sorozatait és friss évadait itt, míg a filmes újdonságait itt mutattuk be.

hirdetés

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Ennyi adomány gyűlt össze a Fókusz Plusz gyereknapi különkiadásában

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese