A Netflix januári sorozatpremierjeit követően most bemutatjuk milyen filmek érkeznek az év első hónapjában a streaming szolgáltatóra. A 15 decemberi újdonság után most jóval kevesebb, 10 egész estés produkció jön a platformra. Többek közt Christian Bale, Rob Lowe, valamint Jonah Hill és Eddie Murphy legújabb produkciói is elérhetőek lesznek, de számos nem amerikai alkotás közül is válogathatunk majd.

A magadfélék

Január 6-án kerül be a Netflix kínálatába a Christian Bale főszereplésével készült Halványkék szemek (The Pale Blue Eye). Egy detektívet felbérelnek, hogy nyomozzon egy West Point-i kadét meggyilkolásának ügyében. A rejtély felgöngyölítéséhez segítségül hív egy fiatalembert, akit a világ később Edgar Allan Poe-ként ismer meg. A produkciót december 23-án mutatták be az amerikai mozikban. 11-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Zaj (Noise / Ruido) című mexikói dráma. Egy anya két éve eltűnt lányát keresi. Rátalál egy támogatócsoportra, ahol olyan nőkkel ismerkedik meg, akiknek az életét tönkretette az erőszak. A film novemberben debütált a hazájában.

hirdetés

13-tól lesz megtekinthető a Barátságból szerelem: Az esküvőszervező (Disconnect: The Wedding Planner). A nigériai romantikus vígjátékban egy férfi egy átverés áldozatává válik. Miközben a kétségbeesett férfi versenyt fut az idővel, jön egy kiváló lehetőség, és megpróbál megtervezni egy luxus esküvőt egy fontos befektető számára. Szintén ezen a napon debütál Rob Lowe legújabb alkotása, Az elveszett kutya (Dog Gone). Amikor egy fiatal fiú szeretett kutyája eltűnik, a szülei segítségével elképesztő keresésre indul. Szorít az idő, ugyanis a kutyának hamarosan meg kell kapnia a gyógyszerét. A produkció Pauls Toutonghi 2016-os regénye alapján készült.

Január 19-én érkezik a Netflix első szaúd-arábiai filmje, az Alkhallat+. A vígjáték négy történetet mutat be csalásról és megtévesztésről. Láthatóak lesznek benne esküvőről betoppanó keréktolvajok, valamint egy elhunyt barát titkát eszeveszetten eltemetni igyekvő férfi is. 20-án lesz a premierje A Majnu küldetés (Mission Majnu) című indiai filmnek. A kém thriller az 1970-es évekbe kalauzolja el a nézőket. A történet szerint egy beépített indai kém halálos küldetést vállal magára, hogy leleplezzen egy titkos nukleárisfegyver-programot Pakisztán szívében.

Ugyanezen a napon jön a platformra egy koreai sci-fi, a Jung_E. A posztapokaliptikus közeljövőben egy mesterséges intelligenciával foglalkozó labor kutatója, egy hős katona az anyja agyának klónozásával akar véget vetni a polgárháborúnak. 23-án érkezik a Narvik (Kampen om Narvik – Hitlers første nederlag) című norvég produkció. A Hitler első vereségeként ismert II. világháborús csata hátterében egy norvég katona hazatér, és megdöbbentő dolgot tud meg a feleségéről. A háborús filmet december 25-én mutatták be a hazájában.

Január 25-én válik elérhetővé egy olasz vígjáték, a Drága családunk (The Price of Family / Natale a tutti i costi). Két összetört szívű szülő, akikre már nem kíváncsiak a saját gyerekeik, úgy próbálják meg összehozni karácsonyra a családot, hogy azt hazudják, rengeteg pénzt örököltek. A produkció a 2021-es Price of Parenting című francia film remake-je, és először december 19-én került fel az olasz Netflixre.

27-én kerül be a streaming szolgáltató kínálatába a Jonah Hill, Eddie Murphy, Nia Long és Lauren London főszereplésével készült A magadfélék (You People). Családok és kultúrák feszülnek egymásnak, amikor egy eltérű hátterű, Y-generációs Los Angeles-i párra a legnagyobb próbatétel vár: a szülők megismerése. A fiúnak azonban nem lesz egyszerű meggyőzni a lány szüleit arról, hogy ő lenne a tökéletes férj a gyerekük számára.

A Netflix januári sorozatpremierjeit itt mutattuk be, a Disney+ e havi újdonságairól pedig itt írtunk.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát