Az 1987-es Végzetes vonzerő című film alapján készült széria, a Fatal Attraction április 30-án debütál az amerikai Paramount+-on. A hazai közönségnek sem kell sokat várnia rá, ugyanis kiderült, hogy a sorozat május 22-én, hétfőn tripla résszel indul a SkyShowtime-on. A 8 részből álló évad további epizódjai csütörtökönként kerülnek fel az online videótárba.

hirdetés

A thrillersorozatban Dan Gallagher és felesége, Beth életét egy viszony fenyegeti, a férj ugyanis affért folytat egy Alex nevű nővel. A történet a végzetes vonzalmat, valamint a házasság és hűtlenség időtlen témáit vizsgálja az erős nőkhöz, a személyiségzavarokhoz és a kényszeres irányításhoz való modern hozzáállás tükrében.

A főszerepekben Joshua Jackson (A viszony) és Lizzy Caplan (Partiszerviz színész módra) lesz látható. Mellettük szerepel még a sorozatban Amanda Peet (Együttlét), Alyssa Jirrels (A frászt hozod rám), Toby Huss (CTRL nélkül), Reno Wilson (Cseles csajok) és Brian Goodman (Fekete Pillangó) is. A Fatal Attraction írója, showrunnere és vezető producere Alexandra Cunningham (Aljas John), a társírója és vezető producere Kevin J. Hynes (Perry Mason), öt epizód rendezője pedig Silver Tree (Te).

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese