Az előző hónaphoz hasonlóan áprilisban ismét 12 újdonság kerül be a kínálatba, így a nagy streaming szolgáltatók közül, továbbra is a Netflixre érkezik az egyik legtöbb új film. Ettől a hónaptól az amerikai produkciók mellett török, spanyol, lengyel, mexikói, dél-afrikai, thai és svéd alkotások közül is válogathatunk. Többek közt Az utolsó királyság című sorozat folytatásaként szolgáló film is elérhető válik a platformon.

A hét király halála

Április 7-én került be a kínálatba a Chupa című fantasy-kalandfilm. Egy magányos fiú Mexikóba látogat a családjához, ahol a nagyapja farmján rejtőző, mitikus lénnyel találkozik. Ezzel kezdetét veszi élete nagy kalandja. Ugyanezen a napon érkezett a streaming szolgáltatóra egy török dramedy, az Ó, Belinda (Oh Belinda). A fiatal színésznő tökéletes élete elképesztő fordulatot vesz, amikor elvállal egy szerepet egy reklámfilmben, majd hirtelen az eljátszott karakter világában találja magát. A főszereplőket Neslihan Atagül (Végtelen szerelem), Serkan Çayoglu (Virágzó szerelem) és Necip Memili (A szultána) alakítják.

hirdetés

Szintén 7-től lett megtekinthető A Mulberry utca királyai: Az első szerelem (Kings of Mulberry Street: Let Love Reign). A dél-afrikai drámában, amikor Chetty nagyit elrabolja egy gonosz volt rendőr, Ticky és Babu visszatér egy őrült mentőakcióra, ahol még egy értékes nyaklánc és egy zenés műsor is szerephez jut. 8-án debütált egy thai thriller, a Sóvárgás (Hunger). Egy gyorsétteremben dolgozó tehetséges fiatal szakács lehetőséget kap rá, hogy egy híres, de könyörtelen séftől tanulhasson, és eközben a saját tűrőképessége határait feszegeti.

Április 12-én érkezik a platformra a Kódnév: Lengyelország (Operation: Nation). A lengyel vígjátékban egy varsói nacionalista csoport egyik tagja tiltott románcba kezd egy szenvedélyes, baloldali aktivistával, ami meglepő események sorozatához vezet. 14-én válik elérhetővé a Jelenségek (Phenomena) című spanyol horrorfilm. Három, a paranormális jelenségekben jártas középkorú nő új kihívásokkal szembesül, mikor vezetőjük, Pilón atya eltűnik. A produkció történetét a Hepta-csoport inspirálta.

14-én debütál egy mexikói akció-vígjáték, a Királynők szökésben (Queens on the Run). Amikor négy nő végre elindul a gimnázium óta tervezgetett nagy utazásra, fogalmuk sincs, miféle dolgokba botlanak majd – néha szó szerint – útközben. Ugyanezen a napon jön a Netflixre Az utolsó királyság című sorozat folytatásaként szolgáló A hét király halála (The Last Kingdom: Seven Kings Must Die). A történelmi filmdrámában Edward király halála után Bebbanburgi Uhtred a bajtársaival együtt veszélyes küldetésre indul a darabokra hullott királyságon át abban a reményben, hogy végre egyesítheti Angliát.

Április 21-én érkezik az Útikönyv a szerelemhez (A Tourist’s Guide to Love). A romantikus vígjáték története szerint egy amerikai utazásszervezőt a munkája Vietnámba szólít, ahol egy szabad szellemű idegenvezető rádöbbenti, hogy milyen gyönyörű  kalandokkal teli életet is élhetne. Ezen a napon debütál a Még egyszer (One More Time) című svéd romantikus vígjáték is. A 40. születésnapján Amelia azt kívánja, bár visszarepülne 2002-be, a 18. születésnapjára. Ám amikor újra és újra át kell élnie azt a napot, a legszívesebben visszaszívná a kívánságot.

Szintén ekkor kerül be a kínálatba a Chokehold. A török drámában egy botrány elől menekülő isztambuli pár az Égei-tenger partján, egy kisvárosban kezd új életet. Azonban gyorsan rájönnek, hogy a helyiek mindenáron meg akarnak szabadulni tőlük. A főszerepben a Kuzey Güney – Tűz és vízből ismert Kivanç Tatlitug és Az éjszaka királynőjében Esra-t alakító Funda Eryigit látható. 28-án válik elérhetővé a Más néven (AKA) című francia bűnügyi akciófilm. Egy kőkemény különleges ügynök morális dilemmával néz szembe, amikor egy bűnszövetkezetbe beépülve összebarátkozik a főnök kisfiával.

A Netflix április sorozatpremierjeit itt, az HBO Max új szériáit és friss szezonjait pedig itt ismertettük. A Disney+ e havi újdonságairól itt, a SkyShowtime legfontosabb friss produkcióiról pedig itt írtunk.

hirdetés

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze