Márciushoz képest áprilisban jóval kevesebb, összesen 5 új széria vagy friss évad kerül be az HBO Max kínálatába. Ettől a hónaptól többek közt egy dokumentumfilm-sorozat, egy igaz történeten alapuló alkotás és egy lengyel produkció is érkezik a streaming szolgáltatóra, amelyek által olyan témákba nyerhetünk betekintést, mint a szörf, a gyilkosság és a rejtélyek.

hirdetés

Április 14-én jön a streaming szolgáltatóra az HBO saját gyártású lengyel thriller szériája, a #BringBackAlice. A 6 részes minisorozatban Alicja, a 18 éves influenszer rejtélyes körülmények között tűnt el. Egy év után hirtelen visszatér, azonban szinte semmire sem emlékszik. Találkozik egy fiúval, aki azt állítja, hogy a húga is ugyanazon a napon tűnt el, és úgy véli, hogy Alicja segítségével megtalálhatja a testvérét. A lány a visszatérésével örökre megváltoztatja a barátai életét.

17-én dupla epizóddal indul a Barry 8 részből álló 4., és egyben utolsó etapja. A sorozat ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. Barry Berkman a rajtacsapást követően börtönben ül, és még mindig kapcsolatban áll különc tanárával, Gene Cousineau-val. Azonban míg Barry rács mögött van, addig Cousineau-t hősnek kiáltják ki. Szintén ekkor lesz a premierje a 30 méteres hullám (100 Foot Wave) 2. szezonjának. A dokumentumfilm-sorozat visszatér a portugáliai Nazaréba. A produkció Garrett McNamarát, világklasszis szörföst és társait követi nyomon, akik tovább feszegetik sportjuk, elméjük és testük határait.

Április 25-én dupla epizóddal debütál az HBO Maxon a Mrs. Davis 1. évada, ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. A 8 epizódból álló sci-fi drámasorozatban egy mindentudó és látszólag jóindulatú mesterséges intelligencia, Mrs. Davis felhasználók milliárdjaival kommunikál közvetlenül a fülhallgatókon keresztül. Hamarosan az emberek fejében lévő hanggá válik, aki azt mondja nekik, amit hallani akarnak, ezért pedig minden utasítását követni kezdik. Egy vagány, motoros apáca azonban nem hisz benne, ezért volt barátjával együtt szembeszállnak a mesterséges intelligencia hatalmával.

27-én kerül be a kínálatba az Elizabeth Olsen és Jesse Plemons főszereplésével készült Szerelem és halál (Love & Death) első három része. A 6 epizódos minisorozat hetente jelentkezik majd új résszel. Két, templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit. Egy nap azonban Candy Montgomeryt megvádolják a barátnője, Betty Gore brutális, baltával elkövetett meggyilkolásával. A bűnügyi dráma széria megtörtént esetet dolgoz fel.

A Disney+ e havi újdonságairól itt, a SkyShowtime legfontosabb friss produkcióiról pedig itt írtunk.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon