Áprilisban az előző hónaphoz képest több, összesen 17 újdonság kerül be a kínálatba. Így a nagy streaming szolgáltatók közül továbbra is a Netflixre jön az egyik legtöbb vadonatúj produkció. Ismét több nemzet alkotásait is megtekinthetjük, valamint olyan témákba nyerhetünk bepillantást, mint a II. világháború, a vámpírok, a család és a bosszú.

hirdetés

Április 2-án vált elérhetővé a Háború a tengeren (War Sailor / Krigsseileren) című, friss norvég drámasorozat. Amikor kitör a II. világháború, két tengerész egy norvég kereskedelmi hajón brutális körülmények közt küzd a túlélésért a konfliktusban, melyben sose akartak részt venni. A 3 részes minisorozat igaz események alapján készült. 6-án érkezik a Netflixre a Balhé (Beef) 1. évada. A 10 epizódból álló dramedyben az országúti agresszió olyan viszályt szít két idegen – egy bukott kivitelező és egy kielégítetlen vállalkozó – között, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki mindkettőjükből.

7-én kerül be a kínálatba egy vadonatúj francia thriller széria, az Eddig minden patent (Thicker Than Water / Jusqu’ici tout va bien). A történet szerint egy újságírónő élete káoszba fordul, amikor megpróbálja megóvni bátyát a törvény erejétől, ezzel öntudatlanul egy drogbáró kegyetlen tervének részesévé téve családját. Szintén 7-én jön a platformra Az Atlanti-óceánon túl (Transatlantic) című minisorozat. 1940-ben két amerikai és szövetségeseik mentőakciót szerveznek Marseilles-ben, hogy művészeknek, íróknak és menekülteknek segítsenek megszökni Európából a II. világháború alatt. A 7 részes produkció Julie Orringer Üldözöttek ​gyűjteménye című regénye alapján készült.

Április 12-től lesz megtekinthető Az anyósok réme (Smother-in-Law / A Sogra Que Te Pariu) 2. évada. A brazil széria története szerint, a világjárvány kitörése óta a családjával élő kotnyeles Isadir minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy feldúlja az ügyefogyott fia és rivális menye életét. 13-án válik elérhetővé A floridai férfi (Florida Man) című 8 epizódos minisorozat. Egy adósságban úszó, bukott zsaru visszaköltözik Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó szökött barátnőjét. A rázós meló azonban őrült és halálos kincsvadászattá változik.

Ugyanezen a napon debütál egy brit minisorozat is. A Rögeszme (Obsession) középpontjában egy köztiszteletnek örvendő londoni sebész áll. A fia mennyasszonyával való viszonya olyan erotikus őrületbe torkollik, amely azzal fenyeget, hogy örökre megváltoztatja az életüket. A 4 részből álló produkcióban a Trónok harcából és az Obi-Wan Kenobiból is ismert Indira Varma is látható lesz. 14-én jön a Netflixre egy friss dél-koreai széria, a Királynők egymás között (Queenmaker / Kwinmeikeo). Egy tragikus balesetet követően a tehetséges ügyintéző egy polgárjogi ügyvéd polgármesteri kampányában hasznosítja a képességeit, hogy tönkretegye korábbi munkaadóját. A drámasorozat 1. etapja 12 epizódból áll.

Április 20-án érkezik a platformra az Exfüggők klubja (Ex-Addicts Club / Klub Kecanduan Mantan) című, vadonatúj indonéz vígjátéksorozat. Az öt furcsa idegen által alkotott támogatócsoport közösen próbál továbblépni az életben, miután a tagok mindegyike szakított a párjával. A klub vezetője egy ambiciózus vállalkozó, aki elkötelezi magát amellett, hogy segít a barátainak továbblépni az exeiken, de az igazság az, hogy ő is ugyanezekkel a nehézségekkel küzd. Szintén ekkor lesz a premierje a 8 részből álló A diplomatának (The Diplomat). Anglia nagyköveteként Kate Wyler kénytelen egyszerre megküzdeni új munkaköre kihívásaival és zavaros házasságával. Mindeközben egy hatalmas nemzetközi válság is kitör.

Ugyanekkor válik elérhetővé egy indiai romantikus-fantasy sorozat, a Fogtündér: Harapós szerelem (Tooth Pari: When Love Bites). Amikor egy lázadó vámpírnak letörik a foga, Kalkutta utcáin beleszeret egy szégyenlős fogorvosba. Vajon az emberi és misztikus erők elválasztják őket egymástól? 21-től lesz megtekinthető az Üdvözöl az Éden! (Welcome to Eden / Bienvenidos a Edén) 2. évada. A spanyol produkció új etapjában a szigetre érkezők nagy fenyegetést jelentenek az ott lakók számára, a lázadók pedig heves harcot indítanak a szabadságért, hogy végre hazajuthassanak. Mindeközben Astrid megvalósítja az Új Édenre vonatkozó terveit.

Április 21-én jön a platformra a Nyers gyémántok (Rough Diamonds) című belga bűnügyi drámasorozat 1. szezonja. Amikor egy fiú a családi birodalmat elsöprő adósságba taszítja, elhidegült testvére visszatér Antwerpen gyémántnegyedébe, hogy összeszedje a vállalkozás darabjait. 26-án érkezik a Netflixre a Dolgozó anyák (Workin’ Moms) 7., és egyben utolsó évada. A főhősök továbbra is megpróbálják egynesúlyban tartani a gyermeknevelést, a munkahelyi problémákat és a szerelmet, miközben szembenéznek a múlttal, hogy egy jobb jövő várjon rájuk. A vígjátéksorozat 13 részes záró etapját a CBS csatorna januárban kezdte el vetíteni heti rendszerességgel.

27-én debütál a Kristin Hannah azonos című regénye alapján készült Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok 2. évadának 7 részes második fele, amely egyben a sorozat lezárásaként is szolgál. Kate-tel borzalmas hírt közölnek, amikor pedig Tully is megtudja, hazasiet Kate-hez, hogy helyrehozzák a barátságukat, mielőtt túl késő lenne. Szintén ekkor válik elérhetővé egy vadonatúj dán bűnügyi széria, Az ápolónő (The Nurse). Az igaz történeten alapuló minisorozatban egy új nővér azt gyanítja, hogy kollégája feltűnési vágya állhat a páciensek sorozatos elhalálozása mögött.

27-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Sweet Tooth: Az agancsos fiú 8 epizódból álló 2. etapja. Gus és a társai Abbot tábornok fogságába esnek. Abbot ugyanis a gyógymód megtalálásával akarja megszilárdítani hatalmát, ezért a gyerekeket Dr. Aditya Singh kísérleteihez használja fel. Annak érdekében, hogy Gus megvédje a barátait, beleegyezik, hogy segítsen Dr. Singhnek, és ezzel sötét utazás veszi kezdetét. Eközben Tommy Jepperd és Aimee Eden összefognak, hogy kiszabadítsák a hibrideket.

A Disney+ e havi újdonságairól itt, a HBO Max sorozatpremierjeiről pedig itt írtunk. A SkyShowtime legfontosabb friss produkcióit itt mutattuk be.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei