Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy milyen produkciók érkeznek idén ősszel az RTL-re. Most pedig azt is összeszedtük, hogy az elkövetkezendő három hónap során mely műsorok kerülnek majd képernyőre a TV2-n. A 13 produkció közül több már el is indult, másokról bejelentették, hogy mikor érkeznek, néhánynak pedig még nem tudni a pontos premierdátumát.

Ördög Nóra az Ázsia Expressz 3. évadában

A TV2 az RTL-hez képest később, a hónap elején indította el őszi műsorrendjét. A Szerencsekerék VIP szeptember 2-án debütált a csatornán és szombatonként látható. A Sztárban sztár leszek! 4. évada egy nappal később, 3-án indult a TV2-n. Szeptember 9-től pedig már szombatonként és vasárnaponként is látható a tévéadón. 4-én, hétfőn kezdődött a Séfek séfe 5. etapja. A gaszto reality azóta hétköznap esténként jelentkezik új részekkel. Szeptember 10-én pedig elindult a TV2 legújabb nagyszabású zenei produkciója, a Mutasd a hangod!. Stohl András műsora első héten vasárnap volt látható, a második adása egy műsorváltozás miatt viszont már szombaton, a Sztárban sztár leszek! előtt kerül képernyőre.

hirdetés
Advertisement

18-án, jövő hét hétfőn indul a Kőgazdag fiatalok. A TV2 vadonatúj, magyar napi realityje hétköznaponként 22:25-kor lesz majd látható a tévéadón. A produkcióban nyolc jómódú magyar fiatal mesél majd arról, hogy milyen luxuskörülmények között élnek. Október 14-én, szombaton jön a Dancing with the Stars 4. évada. A következő szezonban is 10 híresség lép majd a táncparkettre, róluk itt írtunk részletesebben. A korábbi etapokhoz hasonlóan, a következő szezonban is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek a produkció műsorvezetői.

A Dancing with the Stars 4. évadának versenyzői

Több olyan műsor is van, mely biztosan látható lesz idén ősszel, de még nem kapott pontos premierdátumot. Ilyen például a 2023-ban szintén képernyőre kerülő Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát. A produkciót most először nem Ázsiában vették fel, a következő etap ugyanis Mexikóban és Guatemalában játszódik. Az új szezonban 7 pár versenyez majd egymással, akiket itt mutattunk be. A műsorvezető személye viszont ebben az évadban sem változott, most is Ördög Nóra lesz a produkció házigazdája. Szintén 2023-ban jön A nagy Ő 6. szezonja. A reality következő etapjában Jákob Zoltán, az ország 37. leggazdagabb embere keresi majd a szerelmet.

Idén érkezik a Farm VIP 4. évada is. Április végén kiderült, hogy a korábbi szezonokhoz hasonlóan a 4. etapnak is Demcsák Zsuzsa lesz az egyik műsorvezetője, azt azonban még nem tudni, hogy kik lesznek a versenyzők. Ősszel a Házasság első látásra című társkereső műsor is látható lesz a TV2-n. A formátum 2017-ben már képernyőre került itthon, akkor nagy sikerrel ment az RTL Klubon. A produkcióba jelentkezőket egy szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg, majd tudományos módszerek alapján megkeresik a jelentkezők tökéletes partnereit. A tudomány szerint egymásnak teremtett párok először az oltár előtt találkoznak és ismeretlenül házasodnak össze.

Stohl András a Párharc 2. évadában

Augusztus elején egy előzetesből kiderült, hogy hamarosan érkezik a Hazatalálsz 2. évada is, így várhatóan a sorozat is idén ősszel folytatódik. Vélhetően a Párharc 3. szezonja is 2023-ban kerül majd képernyőre. Stohl András műsorának 2. etapja május és június között volt látható a TV2-n. A produkció 3. évada az eredeti tervek szerint tavasszal, közvetlenül a 2. szezon után került volna képernyőre, azonban végül csak most fog. Ősszel valószínűleg látható lesz a Cash or Trash is, amelyben hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét a meggazdagodás reményében.

A TV2 Csoportnak idén ősszel nem csak a legnagyobb csatornájára érkezik vadonatúj műsor. A Power of Love – A szerelem ereje szeptember 11-én, hétfőn 19 órakor indult a SuperTV2-n és azóta hétköznap esténként látható a tévéadón. A valóságshow házigazdája Szorcsik Viki, aki ebben a produkcióban mutatkozott be műsorvezetőként.

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese