December végén bejelentették, hogy 2023-ban érkezik az Ázsia Expressz következő évada, melyet új kontinensen vesznek fel. Néhány héttel ezelőtt Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában nyilvánosságra hozta, hogy a produkció új neve Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát lett. Most az is kiderült, hogy kik lesznek a következő etap versenyzői. Ezen kívül kívül bejelentették, hogy a kaland-reality műsorvezetője továbbra is Ördög Nóra lesz. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

A TV2 idén újra műsorára tűzi nagy közönségkedvenc kaland-realityjét. Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása a napokban kezdődik Mexikóban, majd pár hét múlva Guatemalában ér véget.

„Az Ázsia Expressz hatalmas népszerűségnek örvend, így nem volt kérdés, hogy folytatjuk a kaland-realityt. Szerettünk volna azonban egy kis újdonságot belevinni, még izgalmasabbá tenni a műsort, így Ázsia után most új helyszínen, Mexikóban és Guatemalában forgatunk. Rengeteg mexikói sorozatot látott ez az ország, biztos vagyok benne, hogy a nézőket izgatja, milyen is az igazi Mexikó. Ez a helyszín így egy különleges pluszt ad az egyébként is közkedvelt műsorformátumnak”

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz.

„Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre”

– árulta el a műsorvezető.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas kontinensre érkezünk, nagyon szeretem Mexikót, az ottani embereket, az ételeket. Teljesen más persze nyaralóként érkezni az országba, látva az útvonalunkat, hihetetlen vadregényes tájakon fogunk járni, amit nagyon várok. Mexikó ezen arca nekem is új lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá. Ázsiában már megszoktunk egyfajta mentalitást, izgalmas lesz megtapasztalni, hogy Mexikóban és Guatemalában hogyan fogadnak minket, mennyire lesz nehéz a stoppolás és a szálláskeresés a versenyzőknek. A csapat idén is nagyon izgalmas, színes, többekkel korábban már más műsorokban találkoztunk, kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek majd”

– tette hozzá.

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, mindenki elszántan indult útnak.

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje