Pénteken került ki a SorozatWikire a TV2 Csoport programigazgatójával készült évértékelő, idén először Podcast formájában. Fischer Gábor kielemezte a 2022-es évet, valamint több fontos bejelentést is tett a TV2-vel kapcsolatban. Mivel ezek hanganyagban hallgathatóak meg, a legfontosabb információkat összeszedtük ebben a cikkben.

hirdetés

Az Ázsia Expressz következő etapját Mexikóban és Guatemalában veszik majd fel, ezért módosítani kellett a műsor eddigi címét. A programigazgató a SorozatWikinek elárulta, hogy az idei évtől, hogyan hívják majd a produkciót:

„Merőben mást szerettünk volna csinálni. Egy ideje már nézegettük a mexikói útvonalat. Jordániához hasonlóan Mexikó is egy olyan ország, amiről a magyarok álmodozhatnak. Rengeteg mexikói sorozaton nevelkedett ez az ország és szerintem az embereket mozgatja, hogy milyen Mexikó. Ez az évad már abszolút nem Ázsiában fog forogni, ezért új címre is szükség van. Szerettük volna megtartani az eredeti brandet, így az új név Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát lett”

– nyilatkozta Fischer Gábor.

Ezen kívül a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWiki Podcast adásában bejelentette, hogy idén ősszel a Dancing with the Stars 4. évada és a Farm VIP következő szezonja is képernyőre fog kerülni a TV2-n.

„A Dancing with the Starsnak idén ősszel érkezik a 4. évada. Ez számunkra egy nagyon fontos műsor, amibe rengeteg időt és energiát tettünk az elmúlt években. Sok újdonsággal és változtatással készülünk. A produkció fontos eleme lesz az őszi műsorstruktúránknak.”

Fischer Gábor (Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Tavaly októberben a Big Picture konferencián bejelentették, hogy idén érkezik a Drágám, add az életed! következő évada. Azonban Fischer Gábor most elárulta, hogy a produkció idén mégsem kerül képernyőre, ugyanis rövidtávon ez nem szolgálja a tévétársaság érdekeit. A Szerencsekerék ugyanakkor nagyszerűen teljesít és már idén tavasszal új szezonnal jelentkezik majd a csatornán:

„Jelenleg nagyon sikeres a Szerencsekerék, mi pedig úgy döntöttünk, hogy azt kell adni, amire a nézőknek igénye van. Így már idén tavasszal érkezik a game show következő évada. A műsor messze beváltja minden, hozzá fűzött reményünket és idén jóval több rész kerül belőle képernyőre, mint azt eredetileg terveztük”

– fogalmazott a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWiki Podcastben.

Fischer Gábor a március 13-án induló Zsákbamacskával kapcsolatban is tett egy, először itt elhangzó bejelentést. Elmondta, hogy leforgattak néhány speciális epizódot. Ezekben a nosztalgikus adásokban szerepelni fog az eredeti formátum műsorvezetője, Rózsa György is.

Folytatódik a tévétársaság egyik őszi újdonsága, a Párharc is:

„Annyira elégedettek voltunk a Párharccal, hogy úgy döntöttünk, hogy a műsor 2023-ban is folytatódik. A reality folytatása már tavasszal látható lesz, méghozzá nem is egy, hanem rögtön két évaddal. Ennek az az oka, hogy egy etap rövidebb lesz, így pedig egyszerűbb reality szempontból erősebb évadot forgatni. A sztárpároknak így nem kell olyan hosszú időre távol lenniük a valódi életüktől és a családjuktól. A Párharc műsorvezetője a továbbiakban is Stohl András lesz”

– mondta Fischer Gábor.

Tavasszal érkezik a Pepe 2. évada is. A TV2 Csoport programigazgatója elárulta, hogy elégedettek a heti sorozattal és nagyon örülnek neki, hogy annak idején úgy döntöttek, hogy adaptálják a szériát. Az Ütős ötös című vetélkedővel kapcsolatban bejelentette, hogy szintén tavasszal érkezik a TV2-re, azonban erről a formátumról nem beszélt többet a programigazgató.

A Fischer Gáborral készült teljes évértékelő itt hallgatható meg.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát