7. alkalommal készítettem évértékelő interjút Fischer Gáborral. A TV2 Csoport programigazgatójával ezúttal is egyenként végigvettük az előző év nagyobb tévés saját gyártásait és megnéztük, melyek hoztak jól és melyek nem. Hosszabban beszélgettünk az Exatlon Hungary All Star évadáról és elmesélte, hogy melyik műsor volt az, amit eredetileg a SuperTV2-re szántak, de végül a TV2-n adtak le. Kifejtette a véleményét, hogy mitől lett ennyire sikeres a TV2 ősze és hogyan élték meg, hogy a negyedik negyedévre az ő főcsatornájuk lett a legnézettebb tévé.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Elárulta, hogy idén is lesz-e Farm VIP, Párharc és Drágám, add az életed. Bejelentette, hogy mikorra várható a Pepe 2. évada és a Szerencsekerék következő szezonja. Leleplezte, hogy Rózsa Gyuri visszatér a visszatérő Zsákbamacskában. Elmondta, hogy az amerikai helyszínek miatt, hogyan változik az Ázsia Expressz címe és bejelentette a Dancing with the Stars idei évadát.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban