Nemrég mutattuk be az RTL őszi programstruktúráját, most pedig jöjjön a TV2-é. Hétköznap egy népszerű reality legújabb évada lesz látható. Hétvégén pedig új évaddal jelentkezik egy az egyik legnézettebb nagyszabású showműsor, különkiadás érkezik Kasza Tibor műsorából és egy vadonatúj zenei gameshow is látható lesz a TV2-n. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Az RTL a vártnál korábban indította az őszt, amire két nappal később a TV2 is reagált. Az új műsorrend szerint már augusztus 13-tól, vasárnaptól vadonatúj részekkel folytatódott a Szerencsekerék. Szeptember 4-től, hétfőtől azonban már nem lesz látható hétköznaponként a vetélkedő, helyette az egyik legnépszerűbb gasztro reality tér vissza. 20 órakor kerül képernyőre a Séfek séfe vadonatúj, 5. évada. A főzős produkció bruttó (reklámokkal együtt számított) műsorideje 2 és fél óra. Emiatt a Zsákbamacska ismétlése jóval későbbre kerül, ugyanis 21:40 helyett, 22:30-kor fog kezdődni.

A hétvége tekintetében az RTL-el egyidőben, a TV2 is szeptember 2-án indítja az őszt. Szombaton 18:55-kor a Tények Plusz változatlan időpontban és hosszban jelentkezik. Az esti film helyett, 19:45-től a Szerencsekerék különkiadása, a Szerencsekerék VIP lesz látható. A vetélkedő speciális epizódjai során 3-3 ismert ember pörgeti majd meg a kereket. Kasza Tibor műsora után filmek kerülnek képernyőre.

Szeptember 3-án, vasárnap a Tények Plusz továbbra is 18 órakor fog kezdődni. Utána az esti filmek helyett, 18:55-től a Zsákbamacska különkiadásának ismétlése lesz látható, melyben a Sztárban sztár 9. évadának zsűrije és versenyzői játszanak. A vetélkedőt követően, 19:50-kor indul a Sztárban sztár leszek! legújabb, 4. etapja. A tehetségkutatóban ismét Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka lesznek a mentorok, Tilla pedig a házigazda. A műsor bruttó (reklámokkal együtt) adásideje bő 2 óra.

Szeptember 9-én és 10-én azonban tovább változik a TV2 műsorrendje. 9-én, szombaton háromnegyed órával korábban, 19 órakor kezdődik a Szerencsekerék VIP. A különkiadás után, 21 órától a Sztárban sztár leszek! 4. szezonjának második része látható. Ez azt jelenti, hogy a TV2 nagyszabású showműsora szombaton egy ideig egy időben fog menni a The Voice-szal az RTL-en. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy ez egyszeri alkalom, vagy a továbbiakban is képernyőre kerül szombatonként is.

10-én, vasárnap a Sztárban sztár leszek! az előző héthez képest majdnem egy órával korábban fog kezdődni, ugyanis 19:50 helyett, 18:55-kor kerül majd képernyőre, de az adásideje változatlan marad. A nagyszabású showműsor után, 21 órától egy vadonatúj zenei gameshow, a Mutasd a hangod lesz látható. A produkcióban a játékos pároknak Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi segít, a műsorvezető pedig Stohl András. A műsor bruttó (reklámokkal együtt számított) adásideje bő 1 óra lesz.

A TV2 korábban több ismert produkciók folytatását és vadonatúj műsorokat is bejelentett. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor, de ősszel érkezik a népszerű reality, az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát, amelyet ezúttal Mexikóban és Guatemalában forgattak, a Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével készült Farm VIP 4. évada, a Dancing with the Stars 4. etapja és a Házasság első látásra című társkereső is. Várhatóan ősszel lesz látható a Cash or Trash, amelyben hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét a meggazdagodás reményében.

hirdetés

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre