Közeleg az ősz és egyben a nagy televíziók legerősebb időszaka. Az RTL többlépcsőbe áll át, ugyanis a vártnál korábban, már ezen a héten elindította őszi, hétköznapi műsorrendjét, a hétvégi azonban az augusztus 28-i héten érkezik. Folytatódik a Konyhafőnök 10. évada, érkezik egy nagyszabású tehetségkutató és képernyőre kerül a legnépszerűbb üzleti showműsor vadonatúj szezonja is. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Az RTL hétköznapjai változatlanok maradnak. A Fókusz továbbra is 18:55-kor kezdődik. A Konyhafőnök 10., jubileumi szezonja augusztus 21-én, 20 órakor indult el, azóta minden hétköznap látható a csatornán. Rögtön a gasztro reality után, 22:25-től az RTL Híradó – Késő esti kiadása kerül képernyőre.

Szeptember 2-tól, szombatonként a Fókusz Plusz továbbra is 19 órakor indul a csatornán. Az esti filmek helyett, 20 órától az RTL vadonatúj zenei tehetségkutatója, a The Voice kerül képernyőre. A produkció műsorvezetője Istenes Bence, a coach-ai pedig Curtis, Manuel, Trokán Nóra és Miklósa Erika lesznek. A műsor bruttó (reklámokkal együtt) adásideje 2 óra. A nagyszabású showműsort követően, 22 órától a tévéadón is látható lesz az RTL+-on debütált Gyertek át! 6. évada. Így Sebestyén Balázs műsorának tavalyi etapját azok is megnézhetik, akiknek nincs előfizetésük a streaming szolgáltatóra.

Vasárnaponként – szeptember 3-tól -, pedig a Cápák között 6. évada lesz látható, amely a műsor története során először jelentkezik ősszel új etappal. Az üzleti showműsor vasárnaponként 19 órakor kezdődik majd. A Cápák között új szezonjában Balogh Péter, Balogh Levente és Moldován András mellé két új, női cápa, Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter érkezik. A produkció után filmeket fognak vetíteni az RTL-en.

Az RTL korábban több vadonatúj műsort és ismert produkciók folytatását is bejelentette. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor, de ősszel érkezik a népszerű reality, a Nyerő Páros 7. szezonja, a Házasodna a gazda 6. etapja, A mi kis falunk 8. évada, egy év szünet után visszatér a Survivor, mely immár a 6. szezonjával lesz látható, valamint 18 év után ismét képernyőre kerül a Sztárbox is. Várhatóan ősszel lesz látható a LEGO Masters című látványos műsor és a The Traitors is, amely egy taktikai-pszichológiai-bűnügyi reality.

hirdetés

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze