A mai Big Picture konferencián az elmúlt órákban rengeteg friss információ érkezett, melyek a SorozatWiki címlapján olvashatóak. Kolosi Péter annyi bejelentést tett, hogy nem is tudjuk őket külön hírekben feldolgozni, így a korábbi cikkek után most egy közös anyagban vesszük végig a további fontos információkat. A vezérigazgató-helyettes és programigazgató 10 olyan műsor 2023-as visszatérését árulta el, amik az elmúlt években, vagy idén nagy sikerrel voltak láthatók az RTL csatornáin. Ezek között egy olyan népszerű produkció is van, amely az RTL fizetős streaming szolgáltatójára érkezik majd.

hirdetés

2023-ban is jön az elmúlt években népszerűvé vált Cápák között 5. évada, amely az előző etaphoz hasonlóan ismét vasárnaponként, főműsoridőben lesz látható. Júliusban a SorozatWiki írta meg elsőként, hogy az RTL 2 év után visszahozhatja a Drága örökösök című sorozatot. Az információt akkor a tévétársaság nem erősítette meg, most azonban hivatalosan is bejelentették, hogy a sikeres széria jövőre folytatódik az RTL-en. Májusban kezdték el forgatni az Apatigris 3. szezonját. Korábban a sorozat főszereplője, Scherer Péter azt nyilatkozta, hogy még idén képernyőre kerül a folytatás. A mai napon azonban nyilvánosságra hozták, hogy a 3. évad 2023-ban lesz látható.

Jövőre érkezik az idén nagy sikerrel képernyőre kerülő A Konyhafőnök 10. etapja és A Konyhafőnök VIP 8. szezonja is. A gasztro reality celebes változatának legfrissebb évada még nem is került képernyőre, de ezek szerint már döntöttek a következőről is. Látható lesz két olyan produkció folytatása is, amelyek legutóbbi szezonjai nemrég értek véget a csatornán. Jövőre biztosan jön az idén ősszel kimagasló nézettséggel képernyőre kerülő Házasodna a gazda 6. etapja, valamint a népszerű reality, a Nyerő Páros 7. szezonja is berendelésre került.

Ezen kívül a nap folyamán külön hírben számoltunk be róla, hogy 2023-ban egy év szünet után visszatér a Survivor, mely immár a 6. szezonjával lesz látható. 3 év után új etappal jelentkezik a Feleségek luxuskivitelben is. A produkció korábban a VIASAT3-on volt látható, ezúttal azonban az RTL+-ra, az RTL fizetős streaming szolgáltatójára fog érkezni. Még képernyőre se került A mi kis falunk legújabb, 7. évada, de máris berendelték a népszerű sorozat 8. szezonját.

Továbbá jövőre jön az RTL-re az X-Faktor 12. szezonja is, amit korábban Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere a SorozatWiki Podcast-ben jelentett be. Azt már lehetett tudni, hogy a csatorna saját műsort készít a Cápák között egyik cápájával, Balogh Leventével. A vadonatúj produkció Az álommeló címet kapja, az üzletember pedig ezúttal nem befektetőt, hanem munkatársat keres. Most pedig kiderült, hogy Az álommeló szintén 2023-ban kerül képernyőre.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát