Másfél éve a Keresztanyu a fő napi sorozat az RTL Klubon. 2021-ben, illetve 2022 első hónapjaiban három sikeres évaddal is jelentkezett, a héten pedig rekordkorán elindult a produkció 4. szezonja is. Azonban két hete kiderült, hogy 4. lesz az utolsó évada, így minden bizonnyal még idén véget ér a széria. Felmerül a kérdés, hogy jövőre mi válthatja a Keresztanyut, ennek sikerült utánajárnunk.

hirdetés

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország visszahozza a Drága örökösöket. Úgy tudjuk, hogy a sorozat jövő év elején folytatásként tér vissza az RTL Klubra, a showrunnere pedig ugyanúgy Hámori Barbara lesz, mint a régebbi részeknek. A forgatások néhány hónap múlva kezdődhetnek.

A Drága örökösök 2019-2020 között volt látható az RTL Klubon. A falus szériából 4 évadon keresztül 289 epizód került képernyőre. A produkció az elmúlt 5-6 év legnézettebb napi sorozata volt, a kiemelkedő eredmények pedig végig kitartottak. A történetét a 4. szezon végén teljesen lezárták, így kérdés, hogy milyen felütéssel hozzák majd vissza a szériát.

A hírrel kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarországot, de a Drága örökösök folytatását nem erősítették meg, ugyanakkor nem is cáfolták: válaszukban azt írták, hogy arról, hogy a későbbiekben mi lesz náluk látható megfelelő időben tájékoztatást adnak.

hirdetés

Nem lesz folytatása három magyar sorozatnak

Meghalt a Walker, a texasi kopó és a Die Hard színésze

15 vadonatúj film érkezik az év utolsó hónapja során a Netflixre

Vadonatúj előzetes érkezett a Yellowstone új előzménysorozatához

Premierözön decemberben: 19 új sorozat, vagy friss évad érkezik a Netflixre

Ezt tudni a Farm VIP most induló 3. évadáról (x)