Másfél éve a Keresztanyu a fő napi sorozat az RTL Klubon. 2021-ben, illetve 2022 első hónapjaiban három sikeres évaddal is jelentkezett, a héten pedig rekordkorán elindult a produkció 4. szezonja is. Azonban két hete kiderült, hogy 4. lesz az utolsó évada, így minden bizonnyal még idén véget ér a széria. Felmerül a kérdés, hogy jövőre mi válthatja a Keresztanyut, ennek sikerült utánajárnunk.

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország visszahozza a Drága örökösöket. Úgy tudjuk, hogy a sorozat jövő év elején folytatásként tér vissza az RTL Klubra, a showrunnere pedig ugyanúgy Hámori Barbara lesz, mint a régebbi részeknek. A forgatások néhány hónap múlva kezdődhetnek.

A Drága örökösök 2019-2020 között volt látható az RTL Klubon. A falus szériából 4 évadon keresztül 289 epizód került képernyőre. A produkció az elmúlt 5-6 év legnézettebb napi sorozata volt, a kiemelkedő eredmények pedig végig kitartottak. A történetét a 4. szezon végén teljesen lezárták, így kérdés, hogy milyen felütéssel hozzák majd vissza a szériát.

A hírrel kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarországot, de a Drága örökösök folytatását nem erősítették meg, ugyanakkor nem is cáfolták: válaszukban azt írták, hogy arról, hogy a későbbiekben mi lesz náluk látható megfelelő időben tájékoztatást adnak.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)