A Keresztanyuból az elmúlt másfél évben három évad is sikerrel került képernyőre. A sorozat az ukrán-magyar határon játszódik, ahol egy csempészhálózat áll szemben a makkosszállási rendőrökkel, valamint egy ukrán-magyar bűnbandával. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. Az egy év pedig pont most telik le. A széria május óta szüneten volt, azonban a legújabb részekre nem kell tovább várni!

hirdetés

A sorozat 4. évada minden várakozásnál előbb, már most megérkezik! A Keresztanyu legújabb részei mától minden hétköznap 20:10-kor lesznek láthatóak az RTL Klubon. Makkosszállás lakóinak legfrissebb történetei a sugárzás után regisztrációval ingyenesen elérhetőek lesznek az RTL Moston. Az új szezon több szempontból is különleges. Egyrészt a 4. lesz egyben a produkció utolsó szezonja is, másrészt pedig a következő hónapokban az összes hazai csatornán a Keresztanyu lesz az egyetlen napi, magyar sorozat, mely friss részekkel jelentkezik.

A harmadik évad végén a választás első fordulójában nem született eredmény, így Róza mama, Damil és Ludmilla teljes erőbedobással készülnek a választás második fordulójára, ahol a tét hatalmas, hiszen végre eldőlhet, ki lesz Makkosszállás polgármestere.

A Keresztanyu 4. évadában Marozsán és Róza mama kapcsolata megbicsaklik, Pálinkás Gyurka körül egyre jobban bonyolódnak az események, Babosék a Békás tóban egy hullát találnak, a makkosszállásiak nagy esemény előtt állnak, amire még az érsek is ellátogat, Laura és Zozó az érzelmeikkel küzdenek, kiderül, hogy alakul Gina és Tivadar házassága, Huba pedig zavaros családi események sűrűjébe találja magát.

Ki nyeri a polgármester választás második fordulóját? Miért fordul rosszra Róza mama és Marozsán eddigi kiváló kapcsolata? Kinek a holtestét találják meg a Békás tóban? Hogy végződik a Makkosszállás lakóit bemutató történet? Kiderül mától minden hétköznap este az RTL Klubon és az RTL Moston!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)
Advertisement

hirdetés

Korábban érkezik a The Last of Us következő epizódja

Kilép az X-Faktor legsikeresebb mentora

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik februárban a Netflixre

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója