Elindult a SorozatWiki Podcast, melyben nagy interjúk formájában tévétársaságok vezetőivel, kreatív producerekkel, sorozatkészítőkkel, valamint műsorvezetőkkel és színészekkel ülök mikrofon mögé. Az első adásban az X-Faktor korábbi és jelenlegi vezetőjével, Schiwert-Takács László egykori kreatív producerrel és Verebély Marcell mostani senior kreatív producerrel beszélgettem. A szakemberek elmesélték, hogy 12 éve miért pont ezt a tehetségkutatót indította az RTL, hogyan állt össze a műsor és hogyan választották ki a mentorokat. Végigvettük Magyarország legsikeresebb tehetségkutatójának elmúlt 10 évadát érintő változásait, mely során számos sosem hallott, érdekes kulisszák mögötti sztorit osztottak meg. Többek között kifejtették, hogy mi volt az oka az egyes időszakok mentorcseréinek, valamint mi alapján érkeztek az X-Faktor új műsorvezetői.

Schiwert-Takács László és Verebély Marcell

Ezeken kívül elmondták milyen új szabályok lesznek a tehetségkutató idei évadában. Az adásban pedig egy fontos bejelentés is elhangzott, ugyanis kiderült, hogy döntött-e már az RTL a jövő évi szezonról:

hirdetés

“Bár még javában zajlik az idei évad, de elárulhatom, hogy mi már elkezdtünk készülni a következőre, úgyhogy 2023-ban is biztosan lesz X-Faktor”

– válaszolta Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere.

A műsor meghallgatható a Soundcloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval (mobilon a “Listen in browser”-re kattintva):

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban