A Cápák között 2019 februárjában debütált az RTL Klubon. Az üzleti reality azóta minden év elején új etappal jelentkezett. Most azonban a vártnál sokkal korábban, a műsor története során először, már ősszel jön a produkció új szezonja. A Cápák között 6. évada szeptember 3-án, vasárnap 19 órakor indul az RTL-en. Az üzleti reality vasárnap esténként kerül majd képernyőre a csatornán.

hirdetés

A cápák összetétele is megváltozik a 6. etapra. Július elején megírtuk, hogy Tomán Szabina távozik a műsorból. A Blikk pedig úgy értesült, hogy Balogh Péter és Lakatos István is otthagyja a produkciót. Most kiderült, hogy tévedtek és csak az utóbbi cápa távozik. Az üzleti reality 6. évadába Balogh Péter, Balogh Levente és Moldován András mellé két új, női cápa érkezik.

Az egyik Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajodonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője, valamint a luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi szakértője. A másik pedig Dr. Varga Eszter, bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója, Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese