Arra lehetett számítani, hogy az RTL első nagy őszi, hétköznapi műsora augusztus utolsó vagy szeptember első hetében kezdődik. Most kiderült, hogy minden várakozásnál korábban, augusztus 21-én, hétfőn elindul. A tévétársaság bejelentette, hogy a Konyhafőnök 10. szezonjával nyitja meg az őszt az RTL-en. A gasztro reality innentől hétköznaponként 20 órakor lesz látható a csatornán.

hirdetés

Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő maradnak a zsűritagok, azonban több újítást is bevezetnek az friss évadban. Idén a séfek is küzdenek egy elismerésért az „Aranykupáért”, ugyanis akinek a versenyzője nyer a fináléban, az megkapja a díjat. Bevezetésre kerül az „aranygomb”, ha valaki a casting során a főzésével meggyőzi a zsűri valamelyik tagját és az egyik séf benyomja a gombot, akkor a játékos nem farmerkötényt kap, hanem egyből pirosat vagy kéket.

Érkezik a „hirtelen halál” is, ha egy versenyző hatalmas hibát vét, akkor már főzés közben is távozhat, mivel a zsűri bárkit, bármikor kiejthet. Szintén újítás lesz a „fekete kötény”, ezt azok a játékosok kapják, akik még ugyan kapnak lehetőséget, de már csak egy hibázási lehetőségük maradt. Alább tekinthető meg a gaszto reality vadonatúj előzetese:

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje