Február elején robbant a hír, hogy idén az RTL az X-Faktor helyett a világ másik nagyon népszerű tehetségkutatóját, a Voice-t készíti el. A kiszivárgást a médiavállalat egy nappal később megerősítette és részletesen ismertette a formátumot. A nagyszabású showműsor 11 év után tér vissza Magyarországra, ugyanis az első évada 2012 végén és 2013 elején volt látható a TV2-n. Az RTL szerda délelőtt egy sajtóeseményen jelentette be a Voice műsorvezetőjét és leleplezte, hogy kik lesznek a Voice “coach-ai”, melyből kiderült, hogy az elmúlt hetekben a bulvársajtóban megjelent négy névből csak kettő stimmel. 

hirdetés

Valóban a tehetségkutató mentora lesz Széki Attila, azaz Curtis, aki Magyarország egyik legnépszerűbb énekese. Az elmúlt bő másfél évtizedben a Majkával közös zenekarral törtek az élre, de az utóbbi időkben külön zenélnek. Tényleg a nagyszabású showműsor zsűritagja lesz Gödöllei Emánuel, azaz Manuel, aki a fiatalok között az egyik legeredményesebb előadó. A Fonogram-díjas énekest a nagyközönség 2019-ben, a 9. X-Faktor versenyzőjeként ismerte meg.

Két női női coach-a is lesz a 2023-as Voice-nak. Trokán Nóra színésznő, akit az RTL nézői A Tanár egyik főszereplőjeként ismerhettek meg. Ezen kívül több tucat filmben játszott és számtalan színházi szerepe is volt. A mai nap legnagyobb meglepetése pedig Miklósa Erika, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas, világhírű opera-énekesnő bejelentése. A művésznő számára nem lesz ismeretlen ez a szerep sem, hisz számos alkalommal volt már a Virtuózok és a Virtuózok V4 zsűritagja.

A Voice műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz, aki az elmúlt években számos nagyszabású showműsort és egyéb produkciót vezetett az RTL-en.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon