Az X-Faktor 11. évada tavaly ősszel volt látható az RTL-en. A szezon közben Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere a SorozatWiki Podcastnak bejelentette, hogy az X-Faktor 12. évada 2023-ban lesz látható a csatornán. Csütörtökön azonban megírtuk, hogy a Media1 információi szerint az X-Faktor 12. etapja mégsem lesz idén képernyőn, helyette egy másik népszerű tehetségkutató, a The Voice kerül adásba az RTL-en. A hírt most az RTL is megerősítette a mai Fókuszban. Így tehát most már biztos, hogy a tehetségkutató 11 év után ismét látható lesz hazánkban, ugyanis egyszer már a 2012/2013-as szezonban látható volt a TV2-n. Részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

Az RTL idei nagy meglepetése 2023-ban a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat.

Az RTL 2001 óta teret adott a tehetségeknek, hogy megmutassák magukat és sok versenyző szép karriert épített egy-egy műsor után. A Csillag születik, a Hungary’s Got Talent, a Made in Karantén és minden idők legsikeresebb tehetségkutató műsora az X-Faktor után – ami évről-évre hatalmas újításokkal tudott a csúcson maradni és 11 évadon át volt a nézők kedvence – érkezik a The Voice, ami idén a szünetre vonuló X-Faktort váltja. Az évekkel ezelőtt Magyarországon már sugárzott műsorhoz képest, az új The Voice-t az X-Faktor sikeres stábja, az UFA Magyarország gyártja, ami garancia a minőségre és a szórakoztatásra.

A The Voice egy énekes tehetségkutató showműsor (ITV formátum). Ám a meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a Zsűritagok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni. A versenyzőknek pedig elég lesz egy Zsűritagot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is jutatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat pedig majd a Párbajkörök és hasonlóan az X-Faktorhoz, az Élő showk követik.

Akik eddig bizonytalanok voltak, vagy úgy gondolták nem alkalmasak egy ilyen típusú megmérettetésre, vagy egyszerűen kizárólag csak a hangjukkal szeretnének bizonyítani, itt a lehetőség, azaz a The Voice, ahol a hang a legnagyobb fegyver.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek áprilisban a Disney+-ra

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára

Berendelték a 20. évadát az egyik népszerű amerikai sorozatnak