A Sztárbox 2004-ben és 2005-ben 1-1 adással volt látható az RTL Klubon, méghozzá 2 millió feletti nézettséggel. Mindkét évben 5-5 box meccset közvetítettek. Csütörtökön délelőtt nagy bejelentés történt, ugyanis kiderült, hogy a népszerű produkció 18 év után visszatér a csatornára. A Sztárbox idén ősszel kerül majd képernyőre az RTL-en. A műsor szakmai supervisora az előző részekhez hasonlóan Kovács Kokó István lesz. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

Bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek, hogy összecsapjanak ősszel a Sztárbox ringjében. Az eddig sugárzott két Sztárbox is hatalmas siker volt, mind a résztvevők, mind a nézők körében. Rengetegen szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, Majka és Dopeman, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését.

Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István olimpiai, világ – és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését, hogy a lehető legjobb formájukban lépjenek a ringbe. A szakember jelenleg külföldön él, de a Sztárbox kedvéért örömmel vállalta a felkérést.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket a Sztárboxban és hogy kik vezetik a műsort, arról hamarosan hírt adunk.

Kovács Kokó Istvánnal készült interjút a Fókusz ma esti adásában láthatják, ahol további információk is kiderülnek a műsorral kapcsolatban.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja