Kedden írtuk meg, hogy az RTL a vártnál korábban indítja az őszt és már augusztus 21-én debütál A Konyhafőnök új évada az RTL-en. Eredetileg a TV2-n csak később indult volna az új műsorrend és a következő hetekre Szerencsekerék ismétlés és Drágám, add az életed! újravetítés volt betervezve. Ezzel viszont jelentős hátrányból indították volna az őszt. Az RTL keddi bejelentése úgy látszik meglephette a TV2 Csoportot, ugyanis két nappal később, kvázi azonnal reagálnak. Vasárnaptól minden műsort érintő és a jövő héttől minden hétköznapra érvényes műsorváltozást jelentett be a tévétársaság programigazgatója.

hirdetés

Augusztus 13-án, most vasárnap mégsem kerül képernyőre a 18:55-re tervezett A múmia visszatér és a 21:40-re kiírt Fák jú Tanár úr! sem. Helyettük az elmúlt évek két legsikeresebb vetélkedője érkezik. 18:55-kor jön a Szerencsekerék vadonatúj, 5. évada. Ezt követően pedig 20:35-kor visszatér a Zsákbamacska.

Augusztus 14-től, jövő hétfőtől pedig teljesen új hétköznap esti műsorrend lesz a TV2-n. A Tények Plusz ugyanis továbbra is 18:45-kor kezdődik majd, de az adásideje bruttó (reklámokkal együtt) 10 perccel hosszabb lesz. A jelenleg 19:50-kor képernyőn lévő Szerencsekerék ismétlés most pénteken véget ér. Helyette a vasárnap megkezdett Kasza Tibor fajta game show új részei folytatódnak, 20:00-ás kezdéssel. 21:40-es időpontban teljesen eltűnik a Drágám, add az életed újravetítése és helyette a Zsákbamacska lesz látható. Bár a TV2 Csoport közleménye nem írja, hogy Majka és Pápai Joci vetélkedőjéből új, vagy régi adások érkeznek, ennek ellenére ez tudható. A SorozatWiki információi szerint ugyanis a Zsákbamacska összes 1. évados részét tavasszal leadták és a 2. etapot pedig nem kezdték el, sőt még pár hónapig nem is fogják forgatni, így biztos hogy ismétlésről van szó.

Jövő vasárnaptól pedig visszaáll a korábbi műsorrend a TV2-n és újra filmek lesznek láthatóak.

„Nagy büszkeség számunkra, hogy éves átlagban idén a TV2 a legnézettebb csatorna nem csak teljes napon, hanem főműsoridőben is, mindhárom kiemelt korcsoportban. Repülőrajttal indítjuk az őszi szezont és már vasárnap este látható lesz a Szerencsekerék legújabb része. Jövő héttől pedig folyamatosan jönnek az újabb bejelentések, rendkívül izgalmas időszak következik, a nézők színes repertoárból válogathatnak az elkövetkező hónapokban is”

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a műsorváltozást bejelentő közleményben.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)