A mai Big Picture konferencián rengeteg friss információ érkezett, melyek a SorozatWiki címlapján olvashatóak. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatójának prezentációjában számos bejelentést tett, kiderült többek között, hogy 5 korábbi műsor folytatását is berendelték. A produkciókban közös, hogy már korábban is képernyőn voltak, illetve jövőre is láthatóak lesznek a TV2-n, de egy új, nagyszabású műsor is érkezik majd.

hirdetés

A programigazgató bejelentette, hogy 4 év után ismét látható lesz egy jól ismert vetélkedő a TV2-n. Jövőre ugyanis visszatér az Áll az alku. A táskás produkció műsorvezetője ezúttal is Gundel Takács Gábor lesz. Szintén az eseményen hozták nyilvánosságra, hogy látható lesz a Drágám, add az életed! 5. etapja, mely idén több mint 4 év után, megújult formában folytatódott a csatornán. A páros vetélkedő legújabb évada 2023. tavaszán kerül képernyőre.

Jövőre érkezik a TV2 Csoport egyik legsikeresebb formátuma, a Sztárban sztár 9. szezonja. A produkció idén előszőr tavasszal volt látható, 2023-ban pedig ismét ekkor kerül képernyőre. Jelenleg is képernyőn van a Sztárban sztár leszek!, de máris berendelték a tehetségkutató showműsor 4. etapját. A produkció folytatása jövő ősszel indul a csatornán.

Ezen kívül a nap folyamán külön hírben számoltunk be róla, hogy jövő ősszel Házasság első látásra címmel egy nagyszabású társkereső indul a TV2-n. A műsor korábban az RTL Klubon már megélt egy évadot. Korábban a SorozatWiki írta meg elsőként, hogy 2023-ban érkezik a Séfek séfe 5. szezonja, amit ma Fischer Gábor ismét megerősített.

A programigazgató a jövő éviek mellett egy idén folytatódó műsort is bejelentett a konferencián. Még ebben az évben új évaddal tér vissza a Hal a tortán, ami ezúttal a TV2 Séf helyett a SuperTV2-n lesz látható. Azt már lehetett tudni, hogy modern köntösben visszatér a Zsákbamacska című műsor, ami 1994 és 1995 között futott a mai M1-n Rózsa György műsorvezetésével. Most Fischer azt is nyilvánosságra hozta, hogy a vetélkedő 2023-ban kerül képernyőre.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része