Idén ősszel több vadonatúj produkció is érkezik a TV2 Csoport csatornáira, valamint érkeznek régebbi műsorok új változatai is. Képernyőre kerül a Vigyázat, gyerekkel vagyok! új évada, vadonatúj részekkel folytatódik a Szerencsekerék, valamint megújult formában visszatér a Zsákbamacska is  – árulta el Fischer Gábor az Indexnek.

hirdetés

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvízshow 2017 márciusban debütált Ördög Nóra vezetésével. A folytatása 2018-ban volt látható Vigyázat, szülővel vagyok! címen. A Szerencsekerék 20 év után tavaly nyáron tért vissza a TV2-re. Kasza Tibor műsorának 2. etapja idén április 11-én debütált a csatornán.

A TV2 Csoport programigazgató elmondása szerint régóta kerestek a Szerencsekerékhez hasonló formátumot. A jogtulajdonossal való egyeztetések után ősszel modern köntösben tér vissza a Zsákbamacska című műsor, ami 1994 és 1995 között futott a mai M1-n Rózsa György műsorvezetésével.

“Ennek ugye az a lényege, hogy a műsorvezető állandóan alkukat köt a játékosokkal, amit vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják, ami persze akármi is lehet. A produkció elképesztő sikerrel futott Amerikában és Németországban, úgyhogy nagy bizakodással zajlanak az előkészületek ezekben a napokban is”

– mondta Fischer Gábor a Zsákbamacskáról, majd hozzátette, hogy van még pár műsor, amelyekről egyelőre nem beszélhet, de rövidesen bejelentik őket.

Az intejúban több műsort is bejelentett a programigazgató, amelyekről külön cikkekben mi is írtunk. Ősszel Párharc címmel vadonatúj reality érkezik a TV2-re, Demcsák Zsuzsa új, külföldön forgatott reality-je jön a SuperTV2-re, egy vadonatúj napi sorozat indul a TV2-n, valamint azt is nyilvánosságra hozták, hogy ki lesz A nagy Ő új szezonjának műsorvezetője. A Fischer Gáborral készült teljes interjú itt olvasható el.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra