Kedden több fontos bejelentést is tett Fischer Gábor, ezek jelentős része showműsorokkal és realitykkel volt kapcsolatos. Azonban a TV2 Csoport programigazgatója a fikciós sorozatokról is beszélt az Indexnek adott interjújában. Elárulta, hogy megvettek egy horvát licencen alapuló napi szériát, mely a Hazatalálsz címet kapta.

„Ez gyakorlatilag egy klasszikus értelemben vett történetalapú, helyzetkomikumokra és gegekre épülő sorozat, amit díszletek helyett teljes egészében külső helyszíneken forgatunk. Maga a történet egy kicsit a dráma és a humor keveréke – egy olyan férfiról szól, aki a saját életében és a társadalomban is nagy mélyrepülésben van, de mivel olyan karakter, akinek van igazságérzete, és hajlandó küzdeni, ebben a nehéz helyzetben is hőssé válik, amihez az is fontos, hogy megtalálja a szerelmet. Úgyhogy egy picit romantikusabb sztori áll majd a történetmesélés középpontjában – az is újdonság, hogy egy nagy csatorna ilyesmit bevállal”

– nyilatkozta Fischer Gábor az Indexnek a sorozattal kapcsolatban.

Ezen kívül azt is elárulta, hogy folytatják a Pepét, melynek 1. évada idén tavasszal volt látható a TV2-n. Arra is kitért, hogy míg az 1. szezon nagymértékben egy spanyol adaptáció volt, ezúttal azonban teljes egészében a magyar alkotócsapat felelős a történetért.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)