A nagy Ő 5. évada tavaly év végén volt látható a TV2-n. A társkereső realitynek kiemelkedő nézettsége volt, ez lett a 2022-es év második legsikeresebb napi műsora. Ezután nem volt meglepetés, amikor január elején Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója bejelentette, hogy 2023-ban is lesz A nagy Ő a TV2-n.

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy a műsor 6. szezonjában Jákob Zoltán keresheti majd a szerelmet, viszont ezt egészen mostanáig nem erősítették meg hivatalosan. Szerdán azonban a TV2 Csoport nyilvánosságra hozta, hogy valóban Jákob Zoltán, az ország 37. leggazdagabb embere lesz majd a következő nagy Ő.

„Egész életemben a kíváncsiság hajtott. Amikor nem voltam gazdag, kíváncsi voltam, hogy milyen lehet annak lenni, ők hogyan élnek, hogyan udvarolnak? Most, hogy már elértem ezt a célomat, hasonló indíttatásból vállaltam A Nagy Ő felkérését is. Így akik hasonlóan kíváncsiak, mint én voltam, válaszokat kaphatnak ezekre a kérdésekre és afféle inspirációként is szolgálhat, hogy hová lehet eljutni, ha teszünk az álmainkért. Az életem szinte nyitott könyv, a különböző közösségi média felületeken elég sok mindent megmutatok belőle, így a leendő versenyzők is betekintést nyerhetnek a mindennapjaimba. Ezúttal arra vállalkozom, hogy a kamerák előtt keresem a leendő párom. A munkám mellett a legnagyobb hobbim az utazás, havonta új úticélom van, a világ legkülönbözőbb tájaira repülök, így, ha valaki nem szereti az egzotikus helyeket, annak nem én leszek a jó választás”

– nyilatkozta Jákob Zoltán.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en