Szeptember 2-tól megújulnak a TV2 hétvégéi. Érkezik a Kasza Tibor műsorvezetésével készült Szerencsekerék VIP verziója, amely szombatonként lesz látható a csatornán. Elindul a Sztárban sztár leszek! legújabb, 4. évada is. A tehetségkutatóban ismét Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka lesznek a mentorok, Tilla pedig a házigazda.

hirdetés

Most bejelentették, hogy szeptember 2-án, szombaton 19:45-kor kerül képernyőre a Szerencsekerék VIP. A vetélkedő speciális epizódjai során 3-3 ismert ember pörgeti majd meg a kereket. Az első különkiadásban a Sztárban sztár leszek! mesterei, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci küzdenek meg egymással a főnyereményért. Kasza Tibor műsora az RTL-re érkező The Voice-szal szemben lesz látható.

A TV2 Csoport közleményéből az is kiderült, hogy szeptember 3-án, vasárnap 19:50-kor kezdődik a Sztárban sztár leszek! 4. évada. A győztes idén nem csak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel és egy 10 millió forint értékű autóval is. Emellett a szabályrendszer is megváltozik, ugyanis egy vadonatúj középdöntővel jelentkezik majd a műsor. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az RTL-en mi megy majd vele szemben.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek májusban a Prime Videóra

Távozik az MTVA egyik legismertebb műsorvezetője

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

18. heti nézettség - Pár nap alatt bedőlt a Zsákbamacska 2. évada

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai