Az előző héten csütörtökön este jelentették be, hogy szombaton 21 óra helyett, 19:30-kor lesz látható a Sztárban sztár leszek! 2. válogatója a TV2-n. Így fél órával előbb kezdődött a TV2 tehetségkutatója, mint az RTL-é és előbbi nagyszabású showműsor meg is verte a The Voice-t. Erre az RTL azonnal nem reagált, de erre a hétre már igen. Kedden robbant a hírt, hogy a tervezettnél jelentősen előbb, már most szombaton 19 órakor debütál A mi kis falunk legújabb évada. Erre reagál most a TV2 Csoport újabb, komoly, főcsatornás műsorváltozással a szombati napon.

hirdetés

A Sztárban sztár leszek! szombati, 4. válogatója a hivatalos tévéműsor szerint 21:00-kor kezdődik, de több promóban 19:30-as kezdéssel hirdették, így nem lehetett tudni, hogy melyik időpont lesz a helyes. Most kiderült, hogy egyik sem. Pár perce, szerda délután ugyanis a tévétársaság újabb műsorváltozásról tájékoztatta a sajtót.

Most szombaton az RTL-hez hasonlóan kora estére bekerül egy nem tervezett produkció. 18:55-kor lesz látható ugyanis a Mutasd a hangod!, mely vasárnap debütált és eredetileg a 2. része pedig most vasárnap érkezett volna. Sőt, mivel a hivatalos tévéműsor még nem frissült, nem tudni, hogy a vasárnapi vetítését helyezték át szombatra, vagy ott is új adással jelentkezik majd Stohl András nagyszabású showműsora.

A Sztárban sztár leszek! pedig 21:00-ról 1 órával korábbra – a múlt heti vetítéshez képest pedig fél órával későbbre – kerül és 20:00-kor kezdődik majd. Ezzel a TV2 nagysikerű tehetségkutatója pont ugyanakkor kezdődik majd, mint az RTL-es The Voice. Vasárnap nem lesz változás, Till Attila műsorának 5. válogatója ugyanúgy 18:55-től lesz képernyőn.

Mivel a TV2 hivatalos tévéműsora eddig még nem frissült, ezért nem csak azt nem tudni, hogy lesz-e vasárnap Mutasd a hangod!, hanem azt sem hogy szombaton lesz-e Tények Plusz és Szerencsekerék VIP. Erről a későbbiekben külön cikkben adunk majd tájékoztatást.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en