Múlt csütörtökön robbant a hír, hogy azonnali műsorváltozás lesz a TV2-n és szombaton 21:00 helyett, 19:30-kor lesz a Sztárban sztár leszek 2. válogatója. Így fél órával előbb kezdődött a TV2 tehetségkutatója, mint az RTL-é és előbbi nagyszabású showműsor meg is verte a The Voice-t. Most szombaton egyelőre még 21 órára van kiírva a Sztárban sztár leszek új válogatója. Most azonban az RTL lépett előbb és nem várt műsorváltozás mellett döntöttek.

hirdetés

A tévétársaság bejelentette, hogy már szeptember 16-án, most szombaton indul A mi kis falunk 8. évada az RTL-en. Az új epizódok azonban nem a megszokott, 20 órás sávban érkeznek – hisz ott a The Voice megy -, hanem 19 órakor kerülnek majd képernyőre. Ugyan a tévétársaság közleménye nem említ műsorváltozást, de ebben a sávban mostanáig Fókusz Plusz volt látható és eredetileg a következő hetekben is ez lett volna.

A legsikeresebb magyar sorozat új epizódokkal még sosem kezdődött ilyen korán, az 1. évad csütörtökönként 21 óra után indult, azóta pedig szombatonként 20 órakor ment a sorozat, 2022 őszén néhány hétig pedig szombatonként 20:30-kor. A mi kis falunk 8. szezonjáról tudni lehetett, hogy még idén elindul, de mivel a The Voice-szal kezdett az RTL, nagy valószínűséggel az eredeti tervek szerint csak november második felében érkezett volna meg.

A mi kis falunk 8. évadában Kati és a Doktor olyat csinálnak, amit még soha. Anikó olyan fegyvert vet be a polgármesteri hivatalban, ami mindenkit sokkol – mint ahogyan az is, hogy Baki mit művelt Szifonnal, amíg az aludt. Zömbikné különös bűncselekménnyel gyanúsítja meg Bazsót. A folytatásban Pajkaszegen felborul az eddigi rend és a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek. Saci nem tudja tartani a száját a Postásnő előtt, akiben felizzik a vágy, hogy elcsábítson valakit, aki foglalt. Stoki és Sulyok úgy gondolják, itt az ideje, hogy mindennek nyoma maradjon – de amikor hirtelen mindenki képbe kerül, mindent megbánnak. Az Orvosnőhöz váratlan vendég érkezik és így együtt egyre meghökkentőbb felismerésekre jutnak. Zsolt jót akar, de egy félreértés miatt minden másképp alakul, mint ahogyan tervezte. Az Orvosnő rájön, hogy van, ami nem fejben dől el… hanem máshol.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese